Хотел "Магнолиите"
Slide
Slide

Авторитетният приз е за ресторант „Магнолиите“ и е връчен от TUI Франция

Приморско. Ресторант в България е №1 в света за втора поредна година. Той се намира на брега на Черно море и оглавява престижната класация на TUI Франция от веригата Lookéa. Отличието се връчва за най-качествен продукт и най-добро обслужване в цялата верига на топ туристическата компания. Става въпрос за ресторант „Магнолиите“ във ваканционно селище „Приморско клуб“ – част от групата на „Албена“ АД, който през последните лета получава най-високите оценки на своите гости, пристигащи основно от Меката на кулинарията – Франция.

Част от екипа на ресторанта, който кара гостите да се чувстват като у дома си

Успехът е исторически, тъй като за първи път наш ресторант получава две поредни години високото признание, а това показва, че има последователност и отстояване на високото ниво на обслужване на гостите.

Ресторантът в Приморско разполага с 480 места, в зала и на открита тераса с изглед към естествения парк и басейна. Обслужването е All inclusive. Менюто е разнообразно, съчетава изкушения от модерния кулинарен свят и най-доброто от традиционната българска кухня. Ресторантът предлага show cooking, диетични ястия, богат избор от свежи салати, българска и морска тематична вечер, разнообразие от тематични бюфети, детско меню, барбекю на дървени въглища и богат избор от десерти и плодове. Гостите коментират в интернет пространството, че приятно впечатление им прави, че често по време на техния престой виждат главния мениджър на „Приморско клуб“ лично да се впуска в готвенето на открито, като по този начин дава добър пример на своите колеги, както и удоволствие за гостите да получат вкусната храна лично от домакина.

Скаридите и морските деликатеси спечелиха сърцата на гостите на ресторант „Магнолиите“.

Не са малко и българските и руските гости, които избират съчетанието на хотел „Магнолиите“ от море с хубав плаж, свеж горски въздух, където се намира и ресторанта, добро обслужване – все етикети, с който гордо се кичат прехвалени хотели в чужбина. У нас „Магнолиите“ заслужено държи първото място на своите гости и закономерно за втора поред година получава авторитетния приз.

„Вдъхновени от Флорънс Найтингейл, ние дължим успеха си на това: никога не давахме и не приемахме извинения по повод на качеството на храната и обслужването в ресторант „Магнолиите“. Това отново ни донесе първата награда“, признават от ресторанта на своята страница във фейсбук по повод отличието. 

Сподели публикацията