Slide
Slide

Св.Св.Константин и Елена. Все още избирате къде да посрещнете Нова година? Един от вариантите е в градината на лукса и удоволствията – новият петзвезден Хотел Астор Гардън в курорта Св. Св. Константин и Елена край Варна, където за първи път ще посрещнат Новогодишната нощ, с много блясък, звездни гости и изискано меню.


„Ще подарим на своите гости незабравими моменти с 3-4 или 5-дневна ваканция от 28 декември до 2-ри януари и заедно ще станем част от емоцията на празника. Новогодишните тържества ще започнем от 29 декември със специалното участие на Дичо, който ще ни припомни за стъпките по горещия пясък. На 30 декември Камелия ще ни запознае с изпепеляващата любов между „Залеза и зората“, а Нелко Коларов с трио „Класик“ ще допълни атмосферата с пиано-бар програма от популярни български и световни музикални хитове. В новогодишната нощ Анелия ще пее за нас „Само тази нощ“, а Любо Киров ще се погрижи всички да се забавляваме „Заедно“. В ролята на водеща ще влезе Катерина Евро, за да ни изпее една песен, в която се разказва за море, любов…и още нещо и за да направи нощта ни паметна“, споделят домакините.


„За ценителите на авторската гурме кухня ще предложим кулинарния свят на шеф Андре Токев в ресторант Monty by Andre Tokev. Изживейте кулинарни емоции в света на класически ястия със сезонни продукти или екстремни кулинарни изкушения. Първият ден от новата година ще посрещнем с музикално парти, фолклорна програма и фойерверки, а за още по-вълнуващи преживявания, за всеки гост на хотела ще има специален подарък – безплатен достъп до Аквахаус Термал & Бийч. Така ще превърнем почивката Ви в блаженство сред безброй водни и СПА приключения и красиви срещи с морската шир. Ваканцията в Хотел Астор Гардън е отпускащо удоволствие, обградено от стилен интериор, лукс и всякакви удобства, а пленителната крайбрежна панорама и градината зареждат с хармония, красота и усещане за безметежност“, заявиха от хотела.

  • Харесай страницата на BGtourism.BG и във фейсбук ТУК, за да научавате по-бързо новините ни!
  • Изпращайте снимки и информация на office@bgtourism.bg по всяко време!
Сподели публикацията