Абакс обяви чартър за Нова година до скритата перла на Европа
Абакс обяви чартър за Нова година до скритата перла на Европа
Slide
Slide
Slide
Slide

София. Палми, красива панорама, вкусна храна и държава, която желае и очаква да бъде преоткрита от много български туристи. Тази картина е само на 45 минути полет от София. Българският туроператор Абакс организира чартър до тази прекрасна дестинация, която през годините е била като скритата перла в Европа. В своя богат каталог с предложения тя вече може да бъде преоткрита чрез наустоимата оферта Нова година в Албания!

В програмата са включени два хотела. Пътуването е на 31 декември 2021 г., а връщането на 3 януари 2022 г. Директният полет между София и Тирана ще бъде реализиран с авиокомпанията Gulliv Air.

GRAND BLUE FAFA RESORT hotel 5*

Цените започват от 742 лева, а хотелите са сред любимите за много европейски туристи, които обичат отлично обслужване и настаняване в хотел, който е на брега на морето. Хотелите са част от веригата FAFA в района Голем – GRAND BLUE FAFA RESORT hotel 5* и FAFA PREMIUM hotel 4*.

Условия за пътуването може да научите ТУК

Албания е страната с древна история, надарена с невероятна природа, морски брегове с чисти води и гостоприемство, присъщо само за балканските народи. Да, това са само малка част от причините, тази година това да е една от хитовите дестинации за почивка. А ниските цени и отличното обслужване са рецепта за незабравим престой. И докато все повече българи вече търсят оферти за Коледа и Нова година, то компанията ни представя поредното предложение, което не е за изпускане“, споделя за Bgtourism.bg Мартина Найденова – маркетинг мениджър в “Абакс”.

Тя посочва, че цените включват празнична новогодишна вечеря с фолклорна програма, музика на живо и DJ. А като бонус всеки турист получава и екскурзия до втория по големина град в Албания – Дуръс.

Всички предложения на Абакс може да разгледате ТУК – ОФЕРТИ!

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube, TikTok

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията