Slide
Slide

София. Палми, красива панорама, вкусна храна и държава, която желае и очаква да бъде преоткрита от много български туристи. Тази картина е само на 45 минути полет от София. Българският туроператор Абакс организира чартър до тази прекрасна дестинация, която през годините е била като скритата перла в Европа. В своя богат каталог с предложения тя вече може да бъде преоткрита чрез наустоимата оферта Нова година в Албания!

В програмата са включени два хотела. Пътуването е на 31 декември 2021 г., а връщането на 3 януари 2022 г. Директният полет между София и Тирана ще бъде реализиран с авиокомпанията Gulliv Air.

GRAND BLUE FAFA RESORT hotel 5*

Цените започват от 742 лева, а хотелите са сред любимите за много европейски туристи, които обичат отлично обслужване и настаняване в хотел, който е на брега на морето. Хотелите са част от веригата FAFA в района Голем – GRAND BLUE FAFA RESORT hotel 5* и FAFA PREMIUM hotel 4*.

Условия за пътуването може да научите ТУК

Албания е страната с древна история, надарена с невероятна природа, морски брегове с чисти води и гостоприемство, присъщо само за балканските народи. Да, това са само малка част от причините, тази година това да е една от хитовите дестинации за почивка. А ниските цени и отличното обслужване са рецепта за незабравим престой. И докато все повече българи вече търсят оферти за Коледа и Нова година, то компанията ни представя поредното предложение, което не е за изпускане„, споделя за Bgtourism.bg Мартина Найденова – маркетинг мениджър в „Абакс“.

Тя посочва, че цените включват празнична новогодишна вечеря с фолклорна програма, музика на живо и DJ. А като бонус всеки турист получава и екскурзия до втория по големина град в Албания – Дуръс.

Всички предложения на Абакс може да разгледате ТУК – ОФЕРТИ!

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube, TikTok

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията