Slide
Slide

Созопол. Вторият за 2022 година турнир от веригата Weekend Tour започва в Санта Марина Созопол в четвъртък, съобщи за Bgtourism.bg организаторът Ивайло Цанков. За девета поредна година курортният комплекс ще събере най-запалените аматьори и семействата им, като този път има участници от София, Пловдив, Кюстендил, Казанлък и Бургас.

Местата в основната схема са ограничени, като любителите ще мерят сили на най-добрите хард кортове в България. В четвъртък ще се проведат официалните тренировки, в петък и събота се играят мачове в групи, а в неделя – финалите. Фаворити за победата при мъжете са Евгени Манов от Варна и Атанса Апостолов от Кюстендил. С отлични шансове за първото място при жените е #1 на ИТЛ за 2021 Ваня Желязкова, както и нейната добра приятелка Искра Бочева.

Освен купи и награди, победителите ще получат ваучери – почивка за двама в комплекса „Свети Георги“ в Банско. Както винаги, за участниците в тенис турнира са осигурени най-добрите цени за нощувки в комплекса. Домакини дават и 10% отстъпка от консумацията в ресторантите в комплекса. Научете повече за настаняването и турнира и направете своята регистрация www.weekendtour.bg.

Сподели публикацията