Любителският тенис турнир Santa Marina Open започва този уикенд
Любителският тенис турнир Santa Marina Open започва този уикенд
Slide
Slide
Slide
Slide

Созопол. Вторият за 2022 година турнир от веригата Weekend Tour започва в Санта Марина Созопол в четвъртък, съобщи за Bgtourism.bg организаторът Ивайло Цанков. За девета поредна година курортният комплекс ще събере най-запалените аматьори и семействата им, като този път има участници от София, Пловдив, Кюстендил, Казанлък и Бургас.

Местата в основната схема са ограничени, като любителите ще мерят сили на най-добрите хард кортове в България. В четвъртък ще се проведат официалните тренировки, в петък и събота се играят мачове в групи, а в неделя – финалите. Фаворити за победата при мъжете са Евгени Манов от Варна и Атанса Апостолов от Кюстендил. С отлични шансове за първото място при жените е #1 на ИТЛ за 2021 Ваня Желязкова, както и нейната добра приятелка Искра Бочева.

Освен купи и награди, победителите ще получат ваучери – почивка за двама в комплекса „Свети Георги“ в Банско. Както винаги, за участниците в тенис турнира са осигурени най-добрите цени за нощувки в комплекса. Домакини дават и 10% отстъпка от консумацията в ресторантите в комплекса. Научете повече за настаняването и турнира и направете своята регистрация www.weekendtour.bg.

Сподели публикацията