Slide
Slide

Бургас. В България има места, където семействата са щастливи по време на своята ваканция. Едно от тях е Аквапарк „Нептун“, който официално отвори врати за Лято 2019 година.

На страхотното парти по време на откриването за тази година се забавляваха голям брой туристи и любители на адреналина. А представителите на туристическия бранш и бизнеса се запознаха с безупречните качества и потенциал на „Нептун“. Гостите бяха посрещнати лично от своите домакини още на входа, а празничната фиеста завладя всеки един от присъстващите.

Летни коктейли, вкусна храна и страхотна шоу програма, изкушаваха гостите на аквапарк „Нептун“ през целия ден.
Любителите на адреналина се отдадоха на водните атракциони, които владееха емоциите им. Ритъмът на танца, бе подпален от майстора на салсата – Алфредо Торес. Малките дами и господа бяха изцяло подвластни на магията на Бог Нептун, поднесена от неуморния Бате Енчо. Шоуто бе наситено с кулинарни демонстрации, цирково шествие, страхотни работилници и куп състезания.

Горещото парти приключи с шеметно пяна забавление и зумба фиеста и никой, ама никой не си тръгна безразличен!
Аквапарк „Нептун“ заработи за първи път в края на лятото през м.г.. Той е разположен на площ от 50 000 кв.м., в местността Равадиново, на 5 км. от град Созопол и в съседство до най-красивия и вълнуващ замък в България – Замъкът „Влюбен във вятъра”.

Заобиколен е от много зелени и обширни пространства. На територията на парка са изградени разнообразни заведения за хранене, зони за релакс и барове, които със сигурност ще задоволят и най-претенциозните желания на своите клиенти.

Атракционите, предлагат на своите гости, истинско приключение за сетивата и мощен прилив на адреналин в тялото.

Многобройните водни пързалки, както и най-големият и безопасен детски „Пратер“ в България, са само малка част от водната магия, в която ще се потопите в този аквапарк. Това е място, където децата и техните родители не само се чувстват като царе, но и направо като Богове, като истински Нептун!

Сподели публикацията