ПО ПОВОД ПРАЗНИКА АВИОКОМПАНИЯТА „ЧЕРПИ“ СВОИТЕ ПЪТНИЦИ С НАМАЛЕНИ ЦЕНИ ЗА ВСИЧКИ РЕЗЕРВАЦИИ, НАПРАВЕНИ ДНЕС

София. Wizz Air днес празнува 18 години в небето със страхотна отстъпка от 18%. Офертата по повод рождения ден на превозвача е валидна за всички полети и всички резервации, направени на днешна дата, 19 май, на wizzair.com или през мобилното приложение на WIZZ при неограничен период на пътуване.

Първият полет на Wizz Air излита преди точно 18 години – на 19 май 2004 г., от Катовице до Лондон Лутън. Оттогава Wizz Air успя да спечели доверието и лоялността на над 250 милиона пътници и да увеличи флотилията си до 154 самолета Airbus, въпреки предизвикателните пандемични времена. Това е една от най-младите флотилии в Европа със средна възраст от 5 години – фактор, който спомага за това днес Wizz Air да е една от най-устойчивите авиокомпании в Европа.

Ако все още не сте планирали лятната си ваканция и се чудите коя интригуваща дестинация да изберете, днес е моментът да посетите wizzair.com и да отпразнувате рождения ден на компанията, като направите резервация на изгодна цена. Офертите стартират от цени от само 17.63 лв. Изберете някои от слънчевите гръцки маршрути в мрежата на авиокомпанията и хванете страхотен тен на плажовете в Миконос, Корфу и Крит или пък изненадайте любим човек с луксозно изживяване в някоя от най-ексотичните дестинации на WIZZ като Ница или Дубай – сега е моментът. За допълнително спокойствие Wizz Air препоръчва на клиентите да добавят и WIZZ Flex към резервацията си. Така пасажерите ще могат да бъдат сигурни, че ако обстоятелствата се променят и решат да пътуват на друга дата или до друга дестинация, могат да променят своята резервация.

Която и дестинация да изберете, имайте предвид, че празничната отстъпката от 18% е валидна единствено днес. Така че побързайте да се възползвате и да подарите на себе си или на близките си едно незабравимо и горещо приключение.

Сподели публикацията

Хотел Радинас Уей Боровец Нов СПА хотел в Сапарева Баня | 103° Hotel & SPA