Slide
Slide

София. Все повече българи искат да видят красивата природа в България от птичи поглед. Тази възможност предоставя авиационната компания Джет Опс Юръп, която предлага чартърни полети и панорамни турове над български забележителности. Панорамните полети варират от 25-минутна кратка разходка над Панчаревското езеро или язовир Искър до по-продължителни полети около Витоша или Рилските езера, които са около час.

„Извършваме четири полета – Рилски езера, яз. Искър, Обиколка на Витоша и Панчаревско ез и яз.Искър. Полетите се изпълняват със самолет Чесна 182, в който могат да се качат трима пасажери, единият е до пилота. От три години сме на пазара, като през последната година може да отбележим, че има бум в търсенето на панорамните обиколки, с които да бъдат разгледани красивите туристически забележителности в района на София. Излитането става от летището в Лесново.

Подобно развлечение е най-търсено от възрастовата група 18-40 години, но нашата работа е показала, че хора от всички възрасти са били наши клиенти. Зависими сме от времето, като при хубави метеорологични условия сме извършвали по 5-6 полета дневно”, сподели за BGtourism.BG търговският представител в компанията Свилен Бонев.

Българска атракция с голяма награда в Рим

Авиокомпанията е специализиранa в провеждането на разнообразни чартърни полети, панорамни турове и допълнителни услуги като полети с удължено времетраене, персонализирани чартърни маршрути и гъвкави времеви рамки. Седемте рилски езера са най-предпочитания маршрут, защото по време на този 60 минутен полет туристите могат да се насладят от птичи поглед на синьото великолепие на езерата, високите планини. Те могат да зърнат и Рилския манастир. По време на полета виждат и яз. Искър и зелените поля наоколо, посочват от Джет Опс Юръп.

Разгледайте възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарски сайт №1 за туризъм в България ТУК

Сподели публикацията