От днес приемат заявления за Коледния базар в Добрич
От днес приемат заявления за Коледния базар в Добрич
Slide
Slide
Slide
Slide

Добрич. Във връзка с предстоящите коледни и новогодишни празници Община град Добрич организира „Коледен базар – 2019” с потребителски стоки и храни на пл. „Свобода” за периода от 02.12.2019 г. до 03.01.2020 г. включително.

Допустимите дейности и стоков асортимент са:

  1. Заведение за бързо хранене – предлагат меню, подходящо за празника – греяно вино и други топли, безалкохолни и алкохолни напитки, коледни десерти, прясно приготвена храна и др.
  2. Храни – ситничарски, хлебни и сладкарски изделия; месни и млечни продукти, пакетирани и насипни шоколадови изделия, бонбони, ядки, плодове, мед и пчелни продукти.
  3. Стоки с подаръчен характер свързани с коледни и новогодишни празници – украса, картини, играчки, сувенири, сурвакници и картички.

Заявления за издаване на разрешения за ползване на място ще се приемат от 18.11.2019 г. до 22.11.2019 г. включително в Центъра за услуги и информация – първо работно място на Община град Добрич.  

За повече информация относно Заповедта и регламента можете да се запознаете на официалната интернет–страница на Община град Добрич www.dobrich.bg. 

Седмичен културен афиш на Община Добрич

Сподели публикацията