Снимка Руслан Йорданов, Bgtourism.bg
Slide
Slide

София. Стартира абонаментната кампания за списание DESTINATIONS – ultimate guide for your holiday за 2023 г., което е част от медийната група на Национална информационна агенция Bgtourism.bg. Третият брой ще отведе любителите на пътешествия до 7 интересни дестинации и ще ги срещне с успели личности в областта на туризма. Списанието ще се разпространява за продажба и абонамент в мрежата на „Български пощи“.

Каталожният номер на годишното списание, което излиза на български и английски език, е 1 300. 

До 22.12.2022 г.  ще може да се абонирате онлайн за всяко едно печатно издание включено в каталога на „Български пощи“ ЕАД за абонаментен период  ЯНУАРИ – ДЕКЕМВРИ 2023 г. 

Първите два броя на списанието се радваха на огромен интерес, а стотици потребители го получиха като подарък, след като ни изпратиха заявки. Едни от най-големите професионалисти в туристическата индустрия пожелаха списанието да излезе на пазара, за да може да бъде достъпно до сънародниците ни в цялата страна. Информацията на английски език ще позволи списанието да бъде преоткрито и от много чужденци, които живеят и работят в България. Списанието ще продължи традицията си да публикува победителите в Годишните си награди за туризъм, които бързо се утвърдиха като престижно признание за всеки представител на бранша. За първи път тази година всички победители ще получат авторската статуетка с логото на списанието, изработена от Стефан Петров. Негови произведения са едни от най-оригиналните и емблематични награди на престижни конкурси и събития – сред тях са Forbes, M2 – Строител на годината, Superbrands, Маскираният певец и други.

Първите броеве можете да разгледате ТУК!

Благодарим на всички наши приятели, които ни изпратиха снимки със списанието от всички краища на света!  

Сподели публикацията