Снимка Руслан Йорданов, Bgtourism.bg

София. Стартира абонаментната кампания за списание DESTINATIONS – ultimate guide for your holiday за 2023 г., което е част от медийната група на Национална информационна агенция Bgtourism.bg. Третият брой ще отведе любителите на пътешествия до 7 интересни дестинации и ще ги срещне с успели личности в областта на туризма. Списанието ще се разпространява за продажба и абонамент в мрежата на „Български пощи“.

Каталожният номер на годишното списание, което излиза на български и английски език, е 1 300. 

До 22.12.2022 г.  ще може да се абонирате онлайн за всяко едно печатно издание включено в каталога на „Български пощи“ ЕАД за абонаментен период  ЯНУАРИ – ДЕКЕМВРИ 2023 г. 

Първите два броя на списанието се радваха на огромен интерес, а стотици потребители го получиха като подарък, след като ни изпратиха заявки. Едни от най-големите професионалисти в туристическата индустрия пожелаха списанието да излезе на пазара, за да може да бъде достъпно до сънародниците ни в цялата страна. Информацията на английски език ще позволи списанието да бъде преоткрито и от много чужденци, които живеят и работят в България. Списанието ще продължи традицията си да публикува победителите в Годишните си награди за туризъм, които бързо се утвърдиха като престижно признание за всеки представител на бранша. За първи път тази година всички победители ще получат авторската статуетка с логото на списанието, изработена от Стефан Петров. Негови произведения са едни от най-оригиналните и емблематични награди на престижни конкурси и събития – сред тях са Forbes, M2 – Строител на годината, Superbrands, Маскираният певец и други.

Първите броеве можете да разгледате ТУК!

Благодарим на всички наши приятели, които ни изпратиха снимки със списанието от всички краища на света!  

Сподели публикацията

Хотел Радинас Уей Боровец Нов СПА хотел в Сапарева Баня | 103° Hotel & SPA