Снимка Димитър И.
Slide
Slide

Добрич. 60-годишен водач на лек автомобил Опел с регистрационен номер ТХ 83 61 ТХ е загинал тази сутрин при катастрофа на пътя Добрич – Варна. По неизяснени причини той е загубил контрол над превозното средство, навлязъл е в лентата за насрещно движение и се е блъснал в товарен автомобил. Шофьорът е загинал на място. Изясняват се причините за трагедията, но една от тях е заледеният път – необработен и непочистен от първия сняг, който снощи покри пътната настилка. За обстановката на пътя и бялата пелена, която го беше покрила, снощи BGtourism.BG Ви информира.

снимка BGtourism.BG, 16 ноември 2018 г., 21.30 часа

Днес шофьорите протестират в социалните мрежи и негодуват, че при минус 2 градуса пътя от Варна до Генерал Тошево е бил заледен на много места и никой не го е обработил.
„На много места пътя беше заледено и никой не е обработи пътя при положение, че толкова много тежкотоварни автомобили минават по този участък. Имаше катастрофа при Аксаково, посока Варна. Мисля, че имаше загинал. За мен при тази температура не трябва да е такъв пътя, да не говорим, че на много места няма маркировка. Срам ме е, че имам винетка“, заяви Венелин Марков.

  • Харесай страницата на BGtourism.BG и във фейсбук ТУК, за да научавате по-бързо новините ни!
  • Изпращайте снимки и информация на office@bgtourism.bg по всяко време!
Сподели публикацията