Slide
Slide

Балчик. Броени часове остават до края на благотворителния търг, с който се събират средства за лечението на Димитър Стоев от балчишкото село Оброчище, съобщава организаторът Марияна Върбанова. За наддаването свои предмети дариха известни спортисти и отбори. Сред спортните трофеи са тениските на Григор Димитров, Ивет Лалова, Валери Божинов, Ивелин Попов, Черноморец Балчик, Динамо Москва, фланелка от Admiral Challenge 2018, състезателните номера на Мирела Демирева и Тихомир Иванов, плакет от музея на Мишел Платини в Кипър, уникална картичка с личен автограф от легендата на „Манчестър Юнайтед” Лий Мартин, шах от гросмайстор Момчил Николов. До момента сумата, която е събрана е изключително скромна, за част от предметите няма никакви предложения. По всяка вероятност кандидатите очакват последните часове за своето предложение, за да може по-малко наддавания да има.
Припомняме Ви, че днес е емблематична дата за българския спорт. На този ден преди 25 години националите на България по футбол победиха Франция с гол в последните секунди насред Париж и така се класираха за световното в САЩ, където достигнаха до бронзовите медали. Дали „Чудото от Парк де Пренс“ и незабравимата дата 17 ноември ще се превърнат и в „Чудото на Митко“ ще разберем след края на търга.
В 20:45 ч. търгът ще приключи и ще бъдат обявени достигнатите цени на артикулите.
Ако през последната минута от времето за търга (20:44-20:45) за някой от артикулите има повече от едно предложение за цена, в рамките на следващите 5 минути САМО тези наддаващи получават право да направят по ЕДНО наддаване. Предложилият най-висока цена ще бъде обявен за спечелил съответния предмет.
Може да станете част от „Чудото на Митко” и като направите дарение по дарителската му банкова сметка:
IBAN: BG 67 UNCR 7000 1522 2630 29
BIC: UNCR BGSF – Dimitar Stoyanov Stoev
Unicredit Bulbank
Припомняме Ви, че след злополука преди четири години Митко е с прегънат вратен прешлен и наранен гръбначен мозък. 32-годишният мъж е парализиран от кръста надолу.
Шансът за възстановяване след операция за присаждане на стволови клетки е повече от 90%.
Митко има оферта от кипърска болница с определена сума за лечението 60 000 евро, непосилни за семейството.

ЗА СПОРТНИТЕ ТРОФЕИ В ТЪРГА МОЖЕ ДА НАДДАВАТЕ ТУК!

  • Харесай страницата на BGtourism.BG и във фейсбук ТУК, за да научавате по-бързо новините ни!
  • Изпращайте снимки и информация на office@bgtourism.bg по всяко време!

 

Сподели публикацията