Варна получи наградата за Община на годината за морски туризъм
Варна получи наградата за Община на годината за морски туризъм

Варна. Варна получи наградата за „Община на 2019 г. за морски туризъм“. Това стана на официална церемония на четвъртите годишни награди на Министерството на туризма в София. За приза морската ни столица получи 53.66% от вота на българите, а община Созопол – 46.34 на сто. Министърът на младежта и спорта Красен Кралев, който е родом от Варна, лично връчи отличието – красива статуетка златна роза и грамота, на Соня Георгиева – директор на дирекция “Туризъм” в Община Варна.

Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева връчи отличието „Изборът на българите“

BGtourism.BG припомня, че през тази година Община Варна взе участие в 19 международни туристически  изложения тази година, сред които проведените във Виена, Щутгарт, Истанбул, Тел Авив, Прага, Букурещ, Берлин, Москва, Киев, Минск, Екатеринбург, Баку, Дубай, Франкфурт, Париж, Варшава и Лондон. За първи път морската столица бе представена на борсите в Мадрид и Кишинев.

Кметът на Велинград със златен хеттрик в туризма

Варна се включи като редовен член в годишния форум на Световната Федерация на туристическите градове, който се проведе в Хелзинки, а за трета поредна година участва в MCE South Europe 2019 – международен B2B форум, който се проведе във Валенсия. Там градът получи покана за домакинство на престижното събитие през 2021 г.

“Исторически парк” е големият победител в “Изборът на българите”, ясни са всички отличници в Годишните награди на Министерството на туризма

Разгледайте възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарски сайт №1 за туризъм в България ТУК

Последвайте ни за още актуални новини в Google News Showcase
Последвайте Bgtourism.bg във VIBER
Последвайте Bgtourism.bg в INSTAGRAM
Последвайте Bgtourism.bg във FACEBOOK
Последвайте Bgtourism.bg в YOUTUBE