Slide
Slide

Варна. Варна получи наградата за „Община на 2019 г. за морски туризъм“. Това стана на официална церемония на четвъртите годишни награди на Министерството на туризма в София. За приза морската ни столица получи 53.66% от вота на българите, а община Созопол – 46.34 на сто. Министърът на младежта и спорта Красен Кралев, който е родом от Варна, лично връчи отличието – красива статуетка златна роза и грамота, на Соня Георгиева – директор на дирекция „Туризъм“ в Община Варна.

Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева връчи отличието „Изборът на българите“

BGtourism.BG припомня, че през тази година Община Варна взе участие в 19 международни туристически  изложения тази година, сред които проведените във Виена, Щутгарт, Истанбул, Тел Авив, Прага, Букурещ, Берлин, Москва, Киев, Минск, Екатеринбург, Баку, Дубай, Франкфурт, Париж, Варшава и Лондон. За първи път морската столица бе представена на борсите в Мадрид и Кишинев.

Кметът на Велинград със златен хеттрик в туризма

Варна се включи като редовен член в годишния форум на Световната Федерация на туристическите градове, който се проведе в Хелзинки, а за трета поредна година участва в MCE South Europe 2019 – международен B2B форум, който се проведе във Валенсия. Там градът получи покана за домакинство на престижното събитие през 2021 г.

„Исторически парк“ е големият победител в „Изборът на българите“, ясни са всички отличници в Годишните награди на Министерството на туризма

Разгледайте възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарски сайт №1 за туризъм в България ТУК

Сподели публикацията