Андраш Радо, Снимка Руслан Йорданов
Slide
Slide

София. В ход са вече продажбите на самолетните билети от лятното разписание на Wizz Air за 2020 година. „Щастливи сме да обявим летния график на Wizz Air за България. Нашата постоянно разрастваща се мрежа от маршрути от трите български летища сега включва атрактивни дестинации като Лондон, Барселона, Лисабон, Дубай и Ливърпул, като сме сигурни, че клиентите ще останат доволни, ако посетят тези градове, възползвайки се от ниските ни тарифи“, коментира Андраш Радо, мениджър Корпоративни комуникации на Wizz Air.

През октомври „Райънеър“ започва полети от София до Марсилия, Париж и Акаба

Нискотарифната авиокомпания ще продължи да предлага маршрути от трите български летища – София, Варна и Бургас, предоставяйки на клиентите си ниски цени до вълнуващи дестинации като Лондон, Ница, Барселона, Лисабон и Дубай. След тазгодишното присъединяване на Берлин, Кьолн, Копенхаген, Хамбург, Ливърпул и Париж към варненската мрежа на авиокомпанията към днешна дата Wizz Air предлага по-интересни дестинации от и до България от всякога.
През 2018 г. Wizz Air е превозила над 3 млн. пътници от и до България, което представлява 16% увеличение на годишна база. След стартирането на 6 нови маршрута от Варна авиокомпанията вече предлага общо 2.9 млн. места по своите 48 маршрута от и до България.

Сподели публикацията