Slide
Slide

Бургас. Юли вече е в разгара си, а с него и духа на лятото в Бургас! Този уикенд Бургас ви очаква изпълнен с култура! Джаз, кино, партита на плажа – това са една част от изненадите, които ще посрещнат всички бургазлии и гости на града.

В дните от петък до неделя сцените на бургаския плаж ще са домакини на множество изпълнители и диджеи, които ще задоволят желанията на всички почитатели на музиката, а остров Света Анастасия ще посрещне певицата с най-кадифения клас – Белослава.

На сцената на HashtagPavillion директно от Варна идват колосите на българската комедия – Тутурутка! На 16-ти юли започва традиционният фестивал за всички меломани „Джаз в Бургас“. Майк Сакс, Desi&The Shiny Stockings, Октет „Пловдив“, Фънки Миръкъл и други ви очакват на сцената в двора на Експозиционен център „Флора“.

Още същия ден е откриването на Международен филмов фестивал BIFF с белгийския филм “All-In” на откритата сцена „Охлюва“. Тази година селекцията на фестивала ще мине през Ротердам, Венеция и дори Индия, а на специална прожекция ще гледаме един от претендентите за „Оскар“.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegram, TikTok, LinkedInYouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията