Пампорово. Как може семейната лятна почивка в планината да бъде незабравима? В Спа Хотел Орфей намериха решение на този въпрос. За поредна година са подготвили богата приключенска и спортна програма за цялото семейство.

Концепцията им за лятна почивка в планината се състои от съчетание на природа, спорт, вкусна храна и много забавления на открито за деца и възрастни. Тези компоненти, които най-често липсват в забързаното ежедневие в големия град.

Програмата “ACTIVE е разделена на 3 възрастови групи – Active Kids, Active Teen и Active Fit.

Active kids е седмична програма с анимация за деца на възраст между 4-7 години. Професионални аниматори се грижат за настроението на нашите най-малки гости. Всеки ден ви очакват тематични забавни, креативни и образователни игри в детския център или на открито. Всяка вечер Мини диско парти и Кино за деца с най-любимите им анимационни герои.

Active Teen е специално подготвена програма за по-големите деца, които са готови за нови приключения сред природата всеки ден. Програмата включва пешеходни преходи до едни от най-живописните гледки и зебележителности в района на Пампорово, еко пътеки, приключенски въжени паркове, спускания с Алпийски тролей, преминаване на трасета с препятствия, образователни отборни игри и още изненади.

За втора поредна година децата гости на Хотел Орфей ще се забавляват няколко уикенда заедно с професионалните инструктори от детските активни лагери Фит Кидс. Игрите включват спорт, упражнения, състезателни игри за бързина и ловкост, които освен в състезание се превръщат и в страхотно преживяване.

За първи път тази година са включили в програмата и Горска педагогика. Какво представлява това? Елате и вижте… за да обикнем и да се научим да пазим гората заедно.

Active Fit е седмичната програма със спортна анимация за възрастни. Тренировки по пилатес, зумба, денс фит, тренировки с ластици и уроци по български фолклорни танци са само част от упражненията, които сме подготвили. Два пъти седмично тропкат хорца заедно на нашите Хоротеки.

Заредете се с нова енергия, сили и тонус докато си почиват сред прекрасната природа около вас.

Очакват ви още Активни уикенди с гост инструкторите по Табата, Канго Джъмпс, Зумба и Йога практики за баланс и хармония на духа и тялото.

Нови незабравими спомени това лято в Пампорово, в Спа хотел Орфей.

За повече информация и резервации
Отдел Маркетинг и продажби: 0700 16 784
reservations@hotel-orpheus.com
Последвайте ни в нашите социални медии!
Facebook page: @HotelOrpheusPamporovo
Instagram: @hotelorpheuspamporovo
www.hotel-orpheus.com

Сподели публикацията

Официален туристически портал на България | Открий България Нов СПА хотел в Сапарева Баня | 103° Hotel & SPA