Slide
Slide

Бонус играта на efbet с бляскав финал на живо, раздаде над 5 млн. лева печалби

София. Петима души спечелиха по 1 килограм чисто злато във финалната част на играта „Тръпка за злато“ на efbet. Само за час в събота вечер 20 късметлии си разделиха 875 000 лева във вид на различни печалби от бонус играта, която предизвиква хиляди фенове на онлайн организатора на игри и спортните залози от Никулден 2021 до Гергьовден тази година.

За първи път, освен обичайния стрийминг, тегленето на печелившите се случи на зрелищно събитие на живо във Военния клуб пред над 400 от решилите да присъстват лично играчи. Бляскавият финал на „Тръпка за злато“ пренесе гостите в новия рекламен клип на efbet. Дрескодът бе меко казано на ниво – блясък за дамите и папийонки за господата, шампанско и перли, Криско и балет NOVA потопиха участниците в разкошната атмосфера на Великия Гетсби.

„За първи път организирахме на живо събитието, което прерастна в парти, защото искаме да доставим още повече забавление на клиентите си. Вярваме, че хазартът е забавление и тръпката освен, че е навсякъде, е главната причина да са се включили толкова много участници . Считаме, че тегленето на живо е най-прозрачният начин да раздадеш толкова много и големи награди“, казват от най-голямата българска компанията за спортни залози и хазартни игри.

Златният финал

Пред очите на гостите на Големия златен финал водещият Mr.Cash изтегли всеки един от 20-те късметлии спечелили парични награди и 5 -те златни кюлчета с помощта на компютърна програма, основаваща се на принципа на случайното теглене. В някои случаи той даваше шанс и на „златния пръст“ на красива асистентка от балет NOVA да направи решаващото натискане на бутона.

875 000 лева тръгват към сметките на тези 25 души и ще бъдат в тях до 24 часа, обяви водещият.

5-те килограма злато отидоха при петима късметлии. Всеки от тях може да реши дали да получи 1 кг. от благородния метал или неговата левова равностойност от 115 000 лева. Това прави 575 000 в чисто злато!

Паричният награден фонд ощастливи още 20 играчи, които си разделиха общо 300 000 лева по следния начин:

3 х 50 000 лева

2 х 25 000 лева

5 х 10 000 лева

10 х 5 000 лева

Златната равносметка

Финалът на „Тръпка за злато“ беше кулминацията на 6-месечно теглене на печалби от бонус играта, в която участват редовните клиенти на efbet в спортните залози и казино игрите. Ето и някои цифри:

Над 200 000 души се включиха в цялата кампания

Над 5 млн. лева общо награден фонд си разделиха най-големите късметлии сред тях

4 млн. златни талона участваха във финалното теглене. Това означава един басейн с олимпийски размери, ако талоните не бяха виртуални.

21 седмични тегления с по 200 000 лева награден фонд всяка седмица или 4000 награди х 50 лв. всяка седмица.

Каква ще бъде следващата бонус игра – очаквайте!

еfbet – тръпката е навсякъде

Сподели публикацията