Призьорите от 2018 година на церемонията в Златни пясъци

Петото издание на конкурса Black Sea Lifestyle Awards е с международно участие

София. Най-успешните компании в Черноморския регион ще бъдат наградени на официална церемония в един от най-бързо развиващите се курорти у нас в края на юли т.г. Петото издание на Черноморските Оскари за първи път ще е с международно участие, съобщават организаторите от ВИП Комюникейшън.

За първи път ще бъдат номинирани компании от държавите, които граничат с Черно море – Румъния, Украйна (южна Бесарабия), руските републики, Турция, Грузия и др.
Световният опит показва, че подобни конкурси стимулират и популяризират успешните практики и дават стимул за развитие на бизнеса. Поощрява се успешното лидерство, повишаването на стандарта в корпоративната общност, опазване на околната среда, както и благотворителните дейности.

Основна цел на събитието е да подпомогне популяризирането и отличаването на добрите практики и успехите на Черноморския бизнес и туризъм, да подпомогне техните стремежи за по-добро качество на живот в региона. Както и да отличи местната власт, която допринася за развитието на Черноморието.

Досегашни носители на Морските Оскари са: Общините Варна, Приморско и Созопол, както и ледена пързалка „BLACK SEA ICE ARENA“ в Кранево, Аквахаус Термал & Бийч в КК Св.св. Константин и Елена, комплекс  АРГИЩ ПАРТЕЗ в Златни пясъци,  Комплекс „Оазис Бийч Клуб“ в Лозенец, хотел ASTORIA в Златни пясъци, жилищен комплекс ХОРИЗОНТ в КК Свети Влас, Методи Трохаров – собственик на хотел Блу Ориндж в Созопол, Биляна Белчева – мениджър на  хотел Мирамар в Созопол, хотел ТОМАС Резиденс в Царево, хотел Оазис дел Сол в Лозенец, семеен хотел МАДАРА в Златни пясъци,  семеен хотел  РИБАРСКА СРЕЩА в Царево, Скай Кетъринг – Варна, комплекс Грийн Лайф Ризорт в Созопол, хотелски комплекс „Сънрайз“ в Приморско, музикален фестивал Sozopol Fest, апартаментен комплекс „Вила Византия“ в Созопол, бизнесдамата Дарина Аргирова от Каварна, Boutique Apart Hotel Versis в Слънчев бряг,  Primea Beach Residence в Царево,  ресторант Мусони в Слънчев бряг, The Corner Bar & Dinner в Слънчев бряг, Казино СтарБет Кристал в Слънчев бряг, комплекс Созополис и Стефан Шарлопов и др.

Ето и категориите:

 • Black Sea Lifestyle Awards 2019 – Цялостен принос за местна власт
  * Black Sea Lifestyle Awards 2019 – Хотелиерство
  * Black Sea Lifestyle Awards 2019 – Туризъм
  * Black Sea Lifestyle Awards 2019 – Яхтинг
  * Black Sea Lifestyle Awards 2019 – Здраве и красота
  * Black Sea Lifestyle Awards 2019 – Услуги
  * Black Sea Lifestyle Awards 2019 – Строителство
  * Black Sea Lifestyle Awards 2019 – Клуб/Ресторант
  * Black Sea Lifestyle Awards 2019 – Събитие на годината
  * Black Sea Lifestyle Awards 2019 – Business woman
  * Black Sea Lifestyle Awards 2019 – Мениджър на годината
  * Black Sea Lifestyle Awards 2019 – Young CEO
  * Black Sea Lifestyle Awards 2019 – Специален приз за благотворителност
  * Black Sea Lifestyle Awards 2019 – Инвестиции и иновации
  * Black Sea Lifestyle Awards 2019 – Моден Бутик
  * Black Sea Lifestyle Awards 2019 – Дизайнер на годината
  * Black Sea Lifestyle Awards 2019 – Откритие на годината
Сподели публикацията

Семеен хотел и вили в алпийски стил в Паничище | 103 Alpine Нов СПА хотел в Сапарева Баня | 103° Hotel & SPA