Slide
Slide

Пампорово. Гостите на зимния ни курорт Пампорово и жителите на населените места в община Чепеларе могат да се насладят на богата културна програма този сезон. Афишът включва актуални заглавия от театрални постановки и спектакли. На живо те ще се срещнат и с любими изпълнители. Между времето за красивите ски писти, СПА изкушения и вкусна кухня, времето за култура е всяка събота през януари и февруари от 20.45 часа в Pamporovo Convention Center в хотел Перелик.

Пампорово

Богатият календар включва девет водещи събития между които „Мъжът на жена ми“, „Аз, досадникът“, Тони Димитрова, група Акага, както и „Тя, той и още двама трима“.

Пампорово, снимка bgtourism.bg

Билетите могат да бъдат закупени от предварително и в деня на събитията от Туристическия център Пампорово и рецепциите на хотели Перелик и Орловец. Припомняме Ви, че летният ни курорт „Албена“ бе иноватор, като преди няколко сезона постави открита сцена, за да може всеки уикенд да има време за културни събития за гостите на комплекса. Сега зимният курорт е първият, който задава този тон, като предлага интересни културни прояви за туристите и жителите в региона.

Разгледайте възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарски сайт №1 за туризъм в България ТУК

Сподели публикацията