Здравният туризъм е една от възможностите България да бъде привлекателна за туристите целогодишно, Снимка Руслан Йорданов
Slide
Slide

София/Москва. Български съюз по балнеология и СПА туризъм бе партньор на Националното туристическо представителство на Република България в Руската федерация при провеждането на уебинар на тема „Зимна почивка в България – ски, културен, балнеолечебен и СПА туризъм“, съобщиха от СПА организацията.

Тематичният уебинар се проведе на платформата на професионалистите в туризма на Русия – Асоциацията на руските туроператори АТОР. Събитието бе проследено от повече от 90 участници от руска страна, в това число журналисти, туроператори, турагенти както от Москва, така и от регионите на Русия.

Акцент в представянето на българските участници от сектор Медикъл/СПА и СПА туризъм бе даден върху програмите за засилване на имунитета и пост-ковид рехабилитационните програми, които се реализират в българските хотелски комплекси.

Благодарим на Министерство на туризма и Националното ни представителство в Руската федерация за възможността за запознаем руските туристически туроператори и турагенти с висококачествения Медикъл/СПА и СПА продукт на страната ни.

Сподели публикацията