Отляво надясно Андриан Димиров, Елена Бородина и Максим Секов
Slide
Slide
Кранево. Ваканционно селище „Терма вилидж“ официално празнува тази вечер своята осма годишнина с тържество в новия си ресторант “Ватикана” в Кранево.

Изпълнителният директор на “Терма вилидж” Максим Секов поздрави гостите и разказа историята на комплекса, който е една от най-мащабни и впечатляващи инвестиции в община Балчик.

Днес ваканционното селище включва два петзвездни хотела – „Терма палас“, който посрещна първите си гости преди 8 години, и хотел „Еко Терма“, който отбелязва 5-годишен юбилей.

Почивната зона включва още: вили в средиземноморски стил, които носят имената на едни от най-красивите италиански дестинации, Терма камп за спортни лагери, ледена пързалка, тенис комплекс, футболно игрище, параклис, красив плаж и още много възможности за туристи и организатори на събития.

“Терма вилидж” днес е на площ от 60 000 квадратни метра земя, обслужени са над 200 хиляди туристи. Благодаря на всички наши партньори, с които заедно реализираме този прекрасен проект, както и за професионалното отношение на експертите в община Балчик”, каза Секов.

Кметът на община Балчик Николай Ангелов бе сред гостите на тържеството
Състезателите от клуба по спортни танци Черно море откриха програма
Специален гост на рождения ден бе големият български музикант и изпълнител Васил Петров, който с брилянтния си глас изпълни легендарни песни на Стинг, Бийтълс, Франк Синатра, Джон Уилямс и др.
Васил Петров
Празникът в новото бижу на Кранево започна с танцувална шоу програма и ще завърши с огромна вкусна торта и с празнична заря.
Гостите на комплекса вече могат да се наслаждават на красивите залези в Добруджа на терасата на новия ресторант, който е на метри от плажа

Домакините организираха празнична програма и вечеря за всички гости на „Терма вилидж“, както и официална вечеря за партньорите на ваканционния комплекс, който целогодишно посреща туристи от цял свят и е любима дестинация не само за море през летните месеци и СПА през четирите сезона на годината, но и за спортни лагери и събития.
Сподели публикацията