Slide
Slide

София. Министерството на туризма участва в изложението „Къмпинг и Караванинг Експо“, което се провежда в периода 14-16 май в София. Тази година се реализира третото поред издание на форума и на него за пръв път със свой щанд участва и министерството. Bgtourism.bg e медиен партньор на изложението.

Снимки Руслан Йорданов

Повече от 40 фирми от България и Турция се представят на борсата, като в рамките на трите изложбени дни се очакват над 10 хил. посетители.

Гостите на изложението ще могат да се запознаят отблизо с възможностите за къмпингуване в страната ни, както и да видят най-новите модели кемпери, каравани, палатки и цялостно оборудване за пътувания.

Световната пандемия рязко промени не само туристическия сектор, но и нагласите на хората за пътуване.

Фактори като сигурност и спокойствие вече са водещи при избора на дестинация.

Затова форми на туризъм като оздравителен /климатолечение, калолечение, еко туризъм, балнео и СПА и т.нар. бавен туризъм ще бъдат фокус в комуникацията на бранд България.

Къмпинг туризмът е един от най-бързо развиващите се в последните години и участието на Министерството на туризма на най-големия тематичен форум ще подпомогне популяризирането и насърчаването на пътуванията в този сегмент.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията