Slide
Slide

Варна. Над 170 фирми ще се представят в XVII издание на изложението „Храни и напитки за туризма 2019“ в курортите Златни пясъци и Слънчев бряг. През годините платформата се превърна в ефективна среща на бизнес партньори в областта на туристическото хранене. Събитието в хотел „Интернационал“, к.к. Златни пясъци, ще бъде на 17 април.
„Храни и напитки за туризма 2019“ ще представи целия спектър на хранително-вкусовата индустрия – от най-големите световни брандове до специфични регионални производства, биохрани и бионапитки.
Форумът „Храни и напитки за туризма 2019“ отново ще бъде ефективна платформа за срещи на бизнес партньори в ХОРЕКА бранша в навечерието на летния сезон.
В двете локации на събитието – к.к. Златни пясъци и к.к. Слънчев бряг (24 април, хотел РИУ Хелиос Парадайз), ще участват повече от 170 фирми (120 експозиционни щанда в Златни пясъци и 150 експозиционни щанда в Слънчев бряг), които ще представят целия спектър на хранително-вкусовата индустрия – от най-големите световни брандове до специфични регионални производства, биохрани и бионапитки.
И тази година трендът на нарастване броя на изложителите се запазва, с 12 % повече ще са те през 2019-та спрямо 2018-та година. Увеличаването на фирмите, които желаят да презентират своите продукти и услуги, както и на туристическите обекти, които посещават форума, за пореден път доказва, че вкусната и качествена храна се счита за един от най-силните аргументи на родния туристически бранш.
Вече 17 години форумът „Храни и напитки за туризма 2019“ доказва своята ефективност като среща стратегически бизнес партньори: производители и търговци от сферата на хранителната индустрия и представители на туристическия бранш. От създаването си, стремейки се да бъде най-добрата платформа за бизнес контакти в навечерието на туристическия сезон, събитието се разраства и развива, добавя нови активности, с цел да отговори на изискванията на изложителите и посетителите.

В настоящото издание на „Храни и напитки за туризма 2019“ шеф готвачите на туристическите обекти ще могат да посетят майсторски клас на Bella Professional food със следните атрактивни акценти:
За добре дошли:
Месна Самбоса с точени кори
Предястия:
1 – Мексиканска палачинка
2 – Сръбска крем супа от праз в запечен хляб
Основно:
Датски джолан със сушени плодове
Десерт:
Индийски пудинг с моркови
Презентатор на майсторския клас ще бъде шеф Генади Велчев.
И тази година по време на форума ще бъдат връчени традиционните награди в категориите „Най-добър ХоРеКа продукт“ и „Най-атрактивно представяне“.
Отличените компании и продукти ще бъдат определени чрез анкетиране на всички представители на туристическия бранш, посетили събитието.
„Храни и напитки за туризма“ се организира от Пачуърк Агенция за комуникации и се провежда ежегодно през месец април в к.к. Златни пясъци и к.к. Слънчев бряг и през месец ноември в гр. Банско.

Сподели публикацията