Slide
Slide

Варна. Министърът на туризма д-р Илин Димитров и министърът на иновациите и растежа Александър Пулев ще дадат съвместен брифинг за медиите на 17 октомври 2022 година (понеделник), от 12:00 часа в зала 205, ет. 2 в Ректората на Икономически университет-Варна.

Двамата министри ще представят възможностите по Плана за възстановяване и устойчивост (ПВУ) и актуалните европейски програми за иновации, дигитализация, енергийна и ресурсна ефективност за българския малък и среден бизнес специално в сектор туризъм.

От 14 часа министрите Димитров и Пулев ще проведат интерактивна среща с туристическия бизнес. Заедно с експерти те ще могат да разяснят от първо лице в детайли всички мерки и ще отговарят на всякакви въпроси по ПВУ. Срещата ще се реализира в хибриден формат – присъствено в зала 1 на Икономически университет-Варна и онлайн с възможност за задаване на въпроси от представителите на туристическия бизнес. Събитието ще се излъчва на живо на фейсбук страницата на Министерството на туризма –https://fb.me/e/5r8X0Qld8.

По-рано през деня двамата министри ще участват в официалното откриване на Дълбоко технологичен иновационен порт Варна, насочен към създаване и развитие на устойчиви технологични иновации.

Сподели публикацията