Slide
Slide

Кранево. Ако искате да прекарате една незабравиме вечер на Нова година, комплекс „Терма Вилидж“ , хотел Терма Еко 5-звезди и хотел Терма Палас 5-звезди в Кранево в близост до Варна е Вашето място!

През тази година в уникалния комплекс ще гостува Борис Солтарийски като основен изпълнител, заедно с Балет „Рикардо“ и фолклорен състав „Феномени“, и Христо Василев и Бенд от „Гласът на България“.

Коледно-новогодишната програма започва още на 24 декември, Бъдни вечер, когато
е подготвена богата коледна трапеза, за която можете да видите повече ТУК! Коледа ще бъде с изпълнители и коледари. През седмицата от 28 декември до 1 януари всеки ден има разнообразна програма за развлечения, включително и представления на ледена пързалка от „Палячи“ и шоу програма от фигурно пързаляне и музика на живо. Новогодишната оферта можете да видите ТУК

Един от най-красивите комплекси в Североизточна България е разположен на българското Черноморие, в подножието на Добруджанското плато, до природния резерват „Балтата“. Това истинско бижу, разположено на площ от 4 хектара, включва два великолепни петзвездни хотела „Терма Еко“ и „Терма Палас”, всеки с басейни с минерална и морска вода, и специална сграда за настаняване „Терма камп & пул”.

Хотелите са оборудвани с ресторанти, предлагащи европейска и традиционна българска кухня, открити плувни басейни, СПА центрове, зали за тренировки, боулинг, зали за фитнес и йога, открит басейн с водни пързалки, барове, пицария, спортни площадки, стадиони, тенис кортове, зони за отдих в парка, база за конна езда, модерни двуетажни вили, разположени на няколко метра от морския бряг, като има и оборудван плаж.

„Терма Вилидж“ е създаден по такъв начин, че да задоволява нуждите на всички гости. Той е идеалното място за тези, които ценят и обичат красотата на природата, активния отдих и екологията. Неслучайно девизът му е „Екология, спорт, здраве!“

В момента бижуто в Кранево е подготвило различни есенно-зимни оферти за своите клиенти. Сред тях са „СПА Брънч на Брега на Морето“, 10% Есенни отстъпки във Вили Терма Еко“, 10% отстъпка в р-т „Терма Бийч“ ако ползвате СПА услуги над 60 лв, Спа Ден в „Therma Eco Village “ с герапия по избор и много други. Всички оферти можете да откриете ТУК!

Тематични вечери (всяка събота до 1ви януари), 

„Звездни Вечери“ – Анелия, 21ви Ноември; Гъмзата – 28ми Ноември; Тутурутка – 5ти, 26ти Декември и 1ви Януари 

Коледа, от Бъдни вечер на 24ти декември и коледна програма с коледари;

Нова Година, гост изпълнител Борис Солтарийски, балет Рикардо, фолклорен състав Феномени, музика на живо от Христо Василев и група (от Гласът на България), и развлечения през цялата нощ 

КОНТАКТИ

Адрес: Масив 25, Кранево 9649, България

Тел. рецепция: +359 883 444 933

Тел. резервации: +359 882 97 50 56

e-mail: Reservations@thermavillage.com

http://www.thermavillage.com

„Терма Вилидж“ във фейсбук

http://www.thermapalace.com
http://www.blackseaicearena.com

Сподели публикацията