Slide
Slide
Сандански. Разположен на два километра от центъра на Сандански, хотел Синтика разполага с 23 стаи и 3 апартамента, винарна, Уелнес център, високо оборудвана конферентна зала, нон-стоп регистрация, паркинг и всички удобства за почивка с деца.
SINTICA WINE RESORT предлага на своите гости отдалеченост от градския шум, огромни зелени градини, прекрасно обслужване, селектиран избор от местни вина и гурме храна, които са предпоставка и идеална възможност за една пълноценна и релаксираща почивка или провеждане на Вашето бизнес или лично мероприятие!
Вила Синтика разполага с перфектните условия за бизнес събития и срещи от всякакъв характер.
Градината на Вила Синтика може да бъде трансформирана по ваше желание в място за събития на открито. Подготвени сме да предоставим всяка услуга, от която се нуждаете, за гладко протичане на корпоративни събития.
Конференции и тиймбилдинг събития, представяне на нови продукти, гала вечери и фирмени партита – ние сме подготвени да Ви осигурим комфорта и поддръжката, от която се нуждаете, за успеха на вашия бизнес.

Разполагаме и с високооборудвана конферентна зала за провеждане на събития при закрити врата с капацитет от 50 места, както и с две допълнителни зали за работни срещи.

Предлагаме услуги като:
– Техническа Поддръжка
– Фото и Видео
– Симултантен Превод
– Планиране
– Ръководене на Събития
– Декорация

За перфектната Сватба
Вила Синтика е безупречен домакин на сватбени церемонии и тържества – с разнообразни възможности за провеждане на церемонии и посрещане на гости, пищно меню, професионалeн и всеотдаен персонал и богат опит.
Терасата на ресторант Синти, безкрайните ни градини или парти около басейна – Вила Синтика предлага богат избор от възможности за стилна атмосфера на вашия специален ден.
А ресторантът има възможност да настани до 90 души във вътрешната зала и зимната си градина и до 200 човека на външните тераси.

Sintica Wine Resort не е просто луксозен хотел, а истинско преживяване за сетивата, което вплита в себе си разнообразието на региона със средиземноморския дух. Вината на изба Синтика са поезия в бутилка. А в ресторант Синти ще изпитате истинско кулинарно удоволствие.

При желание от Ваша страна можем да ви помогнем с всеки детайл от подготовката на перфектната сватбена церемония – планиране, декорация или развлекателна част.

Вижте повече за хотела ТУК
Сподели публикацията