Slide
Slide

Банско. Български туроператор събира студенти колкото един малък град. Очаква се 5 000 младежи от цялата страна организирано да празнуват за шеста поредна година, научи BGtourism.BG.

Това ще стане в Банско за празника на студентите 8-ми декември. Миналата година младежката парти агенция Рапсоди травел събра 4 000 души, като за този декември си е поставила амбицията да вдигне групата с още хиляда. До момента работа с туроператора са потвърдили 27 хотела в Банско, 7 дискотеки и над 15 заведения.

Грандиозното събитие ще продължи 48 часа, като започне още от 7 декември – събота, а най-нетърпеливите ще пристигнат още на 6-ти декември за 72-часов купон.

Концепцията е с една парти гривна, която обединява всички дискотеки в града, младежите да имат достъп до всички партита на 7 и 8 декември. Градусът на настроението по време на купоните вдигат едни от най-популярните изпълнители -100 Кила, Ъпсурт, Б.Н.Р., Аlex&Vladi, DJ Pacho B, DJ stancho, Константин, Джена, Камелия, Емануела, Яница, Борис Дали, Илиян, Яница, Десислава, а за тези на които не са им достатъчни 48 часа парти, има опция празника, да стартита от 6-ти декември, когато за доброто настроение ще се погрижи нашумелият поп-хаус колектив NEBEOZO, съобщиха за BGtourism.BG от туроператорската агенция.

Сподели публикацията