Slide
Slide

Бургас. Пространството до експоцентър „Флора“ се оказа най-подходящото място за провеждане на Фестивала на рибата и виното. Тазгодишното му издание започна вчера с много посетители и още повече настроение. Във фестивалната зона ще откриете богат асортимент от риба и други морски деликатеси, качествено вино и прясна крафт бира.

Кметът на Шабла ще готви рамо до рамо с Ути на Празника на плодородието

Днес и утре отново ще има детски кът за най-малките. Тематични работилници на морска тематика ще провокират децата да рисуват, да правят сувенири, да открият своите таланти. Очакват ви още цирково шоу, кулинарни демонстрации, професионални консултации от сомелиер, много игри, състезания и конкурси, подкрепени с атрактивни награди. Популярни бургазлии ще покажат кулинарните си умения, приготвяйки рибни специалитети.

През всеки от дните фестивалната програма протича в часовете от 11 до 22.30.

В събота вечер за настроението на посетителите ще се погрижат група P.I.F. и Miry (Мирян Костадинов). В неделя на сцената ще се качат „Тоника СВ“ и момчето, което говори с морето – Панайот Панайотов. Тя е и последният ден на фестивала, когато ще бъде определен победителят в конкурса „Най-добрата рибена чорба на Бургас“ (https://www.burgas.bg/bg/news/details/1/39857)

За повече информация следете FB страницата на фестивала

https://www.facebook.com/festivalnaribata/

и събитието „Най-вкусна рибена чорба на Бургас“ – https://www.facebook.com/events/1143214139209846/.

Сподели публикацията