Албена. Да работиш от плажа не е нещо ново, но само в Албена може да го направиш с такъв размах. От тази година Албена предлага на дигиталните номади и големите компании да пренесат офиса си на плажа, вдъхновявайки креативността си. Услугата Албена Бизнес е разработена и реализирана в партньорство с Трифон Михайлов, един от хората, създали най-голямата верига от споделени офис пространства в България.

Трифон Михайлов

Албена Бизнес е както за хората, които мечтаят да пренесат офиса си на плажа, така и за техните семейства, които могат да се насладят на всички спортни и културни мероприятия, които курортът предлага ежедневно. В целия комплекс има разположени няколко „офис“ локации на плажа и в хотелите, като всяка от тях предлагат самостоятелни бюра и тимдескове, бърз бизнес интернет, офис кът с техника, както и бариста кафе и капучино.

Над 150 хил. лв. икономии от сметки за електроенергия отчита „Албена“ АД след три месеца производство на ток от соларни панели

А на върха на Албена, на 15-тия етаж на хотел Добруджа, бизнес гостите могат да се възползват от самостоятелни офиси само за техния екип, с капацитет от 4 до 60 човека. След успешния старт тази година, през следващия летен сезон се очаква от услугата да се възползват над 5500 бизнес посетители от цял свят. За българския пазар услугата ще бъде достъпна и извън летния сезон, като комбинация с почивка в СПА центъра и балносанаториума на хотел Фламинго Гранд.

Красива панорама, комфорт и ароматно кафе за гостите на Албена в перфектните офиси на открито през лятото. Екипът на Bgtourism.bg се убеди на място в това 

До сега големите IT компании изпитваха трудност да организират своите изнесени офиси на морския бряг заради ограничен капацитет. С огромната си база и опит Албена за първи път в България решава този проблем и предлага толкова голям коуъркинг на морето с капацитет до 700 човека, за които може да подсигури не само професионална офис среда, но и разнообразна леглова база, простираща се от къмпинг с каравани, през самостоятелни еднофамилни къщички, до 5-звездни хотели с ultra all inclusive. Най-нетърпеливите могат да се насладят на офиса на плажа още тази година, възползвайки се от хубавото време и преференциалната цена.

Морето е само на 100 метра от работното място на дигиталните номади в Албена
Сподели публикацията

Хотел Радинас Уей Боровец Нов СПА хотел в Сапарева Баня | 103° Hotel & SPA