Slide
Slide

Бургас. Само няколко дни, след появата на бялата лястовица в замъка, с невероятно бляскаво лятно парти беше отпразнуван златният приз за „Архитектурно вдъхновение“, с който беше удостоен замъкът от Американската Архитектурна Асоциация.

В присъствиета на бизнес партньори и посланиците на Кувейт, Обединените Арабски Емирства и Португалия, консулът на Република Турция г-н Нурай Иньонтепе връчи и голямата награда на собственика на замъка Георги Тумпалов от филмовия фестивал в Истанбул, с която беше отличен филмът, посветен на легендата за замъка „Влюбен във вятъра“.  Награждаването съвпадна и с откриването на Черноморският офис на SKAL International в замък и приемането на нови членове на тази международна туристическа организация.
Независимо, че гостите на приказния замък са свикнали на приятните
изненади програмата на нощното парти надмина и най-смелите им очаквания. Те се насладиха на магичния глас и изпълнението на живо на  музиката на наградения филм на Генадий Ткаченко от Britain’s Got Talent, Стефан Диомов и “Петте сезона”, бургаският танцов клуб на Мария Аврамова, изпълнението на химна на замъка от Михаил Белчев, руският топ изпълнител на романси Ендрю Солод и световно известната звезда на руският джаз и шансон Виктория Пиер Мари.
Туристическият обект N.1 на България е един от малкото, които бележат
значителен ръст на посещенията през 2019 година и е обект, който продължава
да изгражда своята инфраструктура и да разширява палитрата на туристическите
услуги. Заради достойнотото си място на туристическата  карта на България и
по света той беше избран за домакин на конгреса на Световният Туристически
Алианс през 2020 година.

Сподели публикацията