На бляскаво парти връчиха златен приз на наша топ туристическа забележителност
На бляскаво парти връчиха златен приз на наша топ туристическа забележителност
Slide
Slide
Slide
Slide

Бургас. Само няколко дни, след появата на бялата лястовица в замъка, с невероятно бляскаво лятно парти беше отпразнуван златният приз за “Архитектурно вдъхновение”, с който беше удостоен замъкът от Американската Архитектурна Асоциация.

В присъствиета на бизнес партньори и посланиците на Кувейт, Обединените Арабски Емирства и Португалия, консулът на Република Турция г-н Нурай Иньонтепе връчи и голямата награда на собственика на замъка Георги Тумпалов от филмовия фестивал в Истанбул, с която беше отличен филмът, посветен на легендата за замъка “Влюбен във вятъра”.  Награждаването съвпадна и с откриването на Черноморският офис на SKAL International в замък и приемането на нови членове на тази международна туристическа организация.
Независимо, че гостите на приказния замък са свикнали на приятните
изненади програмата на нощното парти надмина и най-смелите им очаквания. Те се насладиха на магичния глас и изпълнението на живо на  музиката на наградения филм на Генадий Ткаченко от Britain’s Got Talent, Стефан Диомов и “Петте сезона”, бургаският танцов клуб на Мария Аврамова, изпълнението на химна на замъка от Михаил Белчев, руският топ изпълнител на романси Ендрю Солод и световно известната звезда на руският джаз и шансон Виктория Пиер Мари.
Туристическият обект N.1 на България е един от малкото, които бележат
значителен ръст на посещенията през 2019 година и е обект, който продължава
да изгражда своята инфраструктура и да разширява палитрата на туристическите
услуги. Заради достойнотото си място на туристическата  карта на България и
по света той беше избран за домакин на конгреса на Световният Туристически
Алианс през 2020 година.

Сподели публикацията