Slide
Slide

Варна. Първата седмица на септември отново дава възможност много българи да планират своите пътувания в страната и чужбина на добри цени, да слеят почивните дни с празничния 6-ти септември, да приготвят багажа и да тръгнат към някоя топла дестинация.

В онлайн пространството отново има богато разнообразие с оферти, но има едно предложение, което е неустоимо за жителите на морската ни столица и близките градове Шумен, Добрич, Балчик, Каварна, Суворово, Провадия и др., а защо не и за жителите на Русе и Силистра.

Пътуването е от Варна до Дубай – през Истанбул, с Turkish Airlines, а офертата е на утвърдения туроператор „Ясмин Холидейз“, успешно ръководен от Мирослава Митинкова.

Запознайте се с най-новите предложения на „Ясмин Холидейз“ ТУК

Не изневеряваме на принципите си и отново предлагаме пътуване с отлично качество, грижливо обслужени клиенти, както и високо ниво на всяка услуга включена в тура. Ще пътуваме с Turkish Airlines и тръгваме на 02.09.2022 г., ще се настаним в Дубай в хотели с изключително удобни локации с лесен и бърз достъп до плажа и Mall Of Emirates.

Отделили сме една нощувка, която ще е специална,

която ще потопи туристите ни в арабския бедуински начин на живот, но в същото време ще даде уникалната и безценна възможност за клиентите ни да почерпят от мира и безкрайността на пустинята.

Преди да се настаним в удобните бедуински шатри (които разполгат с абсолютно всички удобства, за да е комфортно на гостите), ще препускаме с джипове през пясъчните дюни, ще покачим адрелина и ще усетим свободата.

Ще посетим ферма за камили,

ще се запознаем от близо с ловния сокол, а по-късно вечерта ще се насладим на Огнено и Танура Шоу, Белиденс и рисуване с хенна. Разбира се по време на забавната част ще се насладим на вкусна храна, кафе, чай, шиша и безброй звезди, които сякаш са на една ръка разстояние„, разказва пред Bgtourism.bg Мирослава Митинкова. Тя има дългогодишен опит и утвърдени позиции в този регион, който превръща пътуването на българските туристи в незабравими и красиви спомени.

Мирослава Митинкова, „Ясмин Холидейз“: Катар има всички данни да се превърне в любима, достъпна и близка дестинация за българските туристи

Има възможност за допълнителни ексурзии на място, като представителя на „Ясмин Холидейз“, който ще се грижи за групата през цялото време, ще е на място, за да координира пътуването.

Важно предимство – за нощувката в пустинята няма да се налага напускане на хотела в Дубай. Преди отпътуване към пустинята е нужно туристите да вземат само най-необходимите вещи за 1 нощувка, стаите в хотела в Дубай, ще са на тяхно разположение веднага след връщане от бедуинския лагер, уточнява Митинкова.

Тя посочва, че на 7 септември рано сутринта е полетът от Дубай, като на Летище Варна българските туристи се очакват да пристигнат в 08:10 ч. сутринта, което е перфектна възможност за всички, които живеят извън Варна да се придвижат спокойно до дома и да се подготвят за следващия работен ден. Местата по програмата са ограничени, допълват от Ясмин Холидейз ЕООД!

Подробна програма по дни може да бъде разгледана ТУК.

За контакт с Ясмин Холидейз: 0876 333 057, sales@yasmin-holidays.com

Сподели публикацията