Звезделина Лютфи
Slide
Slide

София. „Медикъл Караджъ“ днес открива новия си здравен информационен център в София. Компанията е финалист в седмото издание на Balkan Medical Awards 2022, съобщават организаторите от VIP COMMUNICATION. Церемонията ще се състои на 17 юни 2022 г. в 5-звездния хотел Санкт Петербург в Пловдив.

Здравен информационен център „Медикъл Караджъ“ предоставя превантивни здравни грижи и качествена медицинска помощ в чужбина.
Всички медицински услуги, които предлага центърът, са свързани с използването на най-иновативните и съвременни технологии и практики, прилагани в медицината.
Изградени са дългогодишни отношения с партньори и свързва пациентите с най-добрите болници и клиники в света.
ЗИЦ съдейства за вземане на правилното решение за лечение, основано на информираност и подкрепено от компетентното мнение на квалифицирани медицински специалисти.

„От първия контакт с нас до диагностицирането и предприемането на лечение, ние полагаме непрекъснати грижи за спокойствието и сигурността на пациентите. Подхождаме индивидуално към всеки, за да можем да предоставим различен подход, внимателно съобразен с нуждите и спецификите на конкретното заболяване. Ние имаме изградени добри практики и дългосрочни партньорски взаимоотношения с едни от най-добрите клиники в света. Знаем към кого да се обърнем за мнение относно всеки индивидуален случай. Знаем какви документи са необходими и на кого и как да ги предоставим, за да бъдат разгледани във възможно най-кратки срокове.

Също пестите и средства. Ние винаги разполагаме с актуална информация кое, къде, колко би могло да струва. Вероятността да бъдете подведени е сведена до минимум. Нашите знания и опит са сигурност за пациентите. Ние ще се свържем с клиниките, които са специализирани в лечението на дадено заболяване и ще  предоставим оферти от медицински специалисти, които ще отговорят на всички изисквания. Организираме детайлите по пътуването и престоя, в зависимост от предпочитанията. „Медикъл Караджъ“ не е просто посредник. Ние сме експерти, в това което правим и разполагаме с много специфични познания, за да дадем най-правилните съвети на нашите пациенти. С нас доброто здраве е мисия възможна“, категорична е Звезделина Лютфи, управител на „Медикъл Караджъ“.

 

Сподели публикацията