снимки BGtourism.BG
Slide
Slide

Балчик. Сватбени агенции от Добрич и Варна се представиха в шестото издание на изложението „Сватбен ден“, което се организира от голф комплекса „Блексирама“ край Балчик.

Най-новите тенденции в сватбените тържества показаха специализираните фирми от Добрич – „Стилеза“, както и от Варна – „Пертито“ и „Елемент“.

Стилеза

Пертито

Елемент

Аристократичен нюанс към събитието бе живата музика, която бе поднесена от красивите и талантливи дами от трио „Магнифика”. По време на изложението бъдещите младоженци имаха възможност за богат избор от фотографи. Шестима майстори на кадрите запознаха присъстващите със своите специални фотосесии и фотоалбуми. Фризьорката Кина Кудева показа най-актуалните прически.

Домакините от „Блексирама“ представиха новите си гурме менюта, както и сватбени торти и десерти за празничния ден чрез зам.-главният си готвач Добромир Димитров.

„Една от най-продаваните торти е с малини, бял шоколад и маскарпоне. Пищните торти вече не са актуални. Все повече се залага на изчистените, не толкова украсените. Набляга се повече на голите торти“, заяви за BGtourism.BG шеф Димитров.

Бутикът за сватбени рокли Atelier Sposa представи своите модели за сезон 2020.

Бъдещите младоженци имаха възможност да се запознаят с тенденциите за бижута чрез бутик Белисима, а фирма Синерджи представи богатото си портфолио от вино.

По традиция домакините организираха и томбола, като тази година Травел поинт предостави нощувка за двама в хотелски комплекс до Мелник.

Текст и снимки BGtourism.BG

Сподели публикацията