Slide
Slide

Пловдив. На 14 юли в Пловдив официално ще бъде открит хотел от световния бранд DoubleTree by Hilton. Новото хотелски бижу на красивия град се намира точно срещу църквата „Света Петка” на бул. „Княгиня Мария Луиза“ и ще предлага на своите гости не само невероятни гледки, но и гостоприемство, отговарящо на съвременните световни стандарти в туризма.

От DoubleTree by Hilton съобщиха за Bgtourism.bg, че хотелът ще разполага със 162 модерни стаи, 4 многофункционални места за срещи с дневна светлина, бална зала с капацитет до 220 души, подземен паркинг с капацитет до 50 автомобила, два луксозни ресторанта, уелнес и фитнес зона.

Последвайте ниПолезна ИнформацияСветовна класа: DoubleTreeby Hilton отваря врати в Пловдив СНИМКИНовиниИнформацияФормулата на Петър Денчев: Изкуство и футбол

В ресторант „IL MONTE“ гостите ще могат да се насладят на световноизвестно и ароматно италианско кафе, автентично домашно приготвено джелато, подбрани вина и просеко. За по-авантюристичните са приготвени голям избор от различни коктейли и аперитиви.

В основния ресторант на хотела, „OPEN“, гостите ще могат да избират закуската си от разнообразна шведска маса. Ще има богат избор от лично за тях подготвени кулинарни изкушения и специалитети.

Последвайте ниПолезна ИнформацияСветовна класа: DoubleTreeby Hilton отваря врати в Пловдив СНИМКИНовиниИнформацияЖивко Иванов изминава пътя от сервитьор до директор

СПА центърът на хотела включва термална зона с парна баня и сауна. Гостите ще могат да се насладят на различни видове релаксиращи и лечебни масажи и терапии в ръцете на висококвалифицирани специалисти.

Домакините разполагат с опитен екип за организиране на събития и с 4 конферентни зали, като най-голямата „Евмолпия“ е с капацитет до 220 души. По време на своя престоя гостите могат да поддържат форма във фитнес центъра с оборудване за силови упражнения и гъвкавост, постелки за йога и място за разтягане.

Последвайте ниПолезна ИнформацияСветовна класа: DoubleTreeby Hilton отваря врати в Пловдив СНИМКИНовиниИнформация

Екстериорът е с облицовки с испански тънкослойни гранитогресни плочи и еталбонд, които се съчетават с прецизната окачена фасада и му придават модерна градска визия.

Сподели публикацията