Свети Влас. Осмото издание на Black Sea Lifestyle Awards 2022 ще се проведе на 14 август в Амфитеатъра в Свети Влас, съобщиха организаторите от агенция за публични комуникации ВИП Комюникейшън. По време на събитието ще бъдат отличени добрите примери, които успешно развиват региона през последните десетилетия.

Едно от най-атрактивните събития е Summer Fashion Weekend – финалист в тазгодишното издание. Вече 4 поредни години Dinevi Resort и единствената българската модна телевизия Code Fashion TV организират заедно най-бляскавото модно събитие на лятото. Световни и родни модни брандове и дизайнери се събират в Свети Влас ежегодно през август. Двете вечери на събитието са изпълнени с мода, блясък, VIP гости от страната и чужбина, за да се насладят на атрактивни дизайнерски колекции, музика и класни напитки.

Summer Fashion Weekend се превърна в традиция, която генерира висок клас публика на най-луксозното място за провеждане на такъв тип събития на българското Черноморие –  Марина Диневи в курорта Свети Влас, трансформирайки го в свят на мода и блясък. Обкръжени от лукс и приятна атмосфера, по модния подиум всяка вечер на събитието дефилират над 30 топ модела, облечени в разнообразие от стилове, които да зарадват всеки вкус.
На червения килим на Summer Fashion Weekend камерите на Code Fashion TV и звездните репортери на телевизията очакват гостите, за да заснемат най-бляскавите моменти от двете вечери. Всяка година едни от най-луксозните световни и родни брандове подкрепят събитието и то се радва на огромен медиен интерес. Тази година събитието ще се проведе на 12 и 13 август.

Сподели публикацията

Семеен хотел и вили в алпийски стил в Паничище | 103 Alpine Нов СПА хотел в Сапарева Баня | 103° Hotel & SPA