Slide
Slide

Слънчев бряг. Аквапаркът в Слънчев бряг днес посрещна първите си гости за летния сезон. Събитието бе планирано за вчера, но лошите метеорологични условия отложиха старта с 24 часа. Екшън Аквапарк отвори врати точно в 10 часа за най-нетърпеливите, които вече бяха извили дълга опашка от желаещи да се пускат по бързите и интересни водни съоръжения в най-големия български курорт.

Домакините се бяха подготвили за празничния ден с подаръци за децата и тържествена обстановка. Гостите на водната арена бяха запознати с правилата за противоепидемичните мерки, за които служителите стриктно следяха и ще спазват през сезона.

Припомняме Ви, че Екшън Аквапарк е воден тематичен парк, простиращ се на площ от 36 декара в западната част на к.к. „Слънчев бряг“. Екшън е не само най-добрият, но и първият аквапарк в България и със самочувствие носи своето име, защото тук няма как малки и големи гости да скучаят. От годините на своето създаване паркът не е спирал да надгражда своите възможности, добавяни са нови и интересни водни атракции и пързалки, повишавано е и качеството на обслужване и анимацията в парка.

Водната атракция навлиза в новия си сезон вече като утвърдено място за забавления не само сред семействата с деца, но и сред младежите, които искат да разнообразят своя ден и да си припомнят детските години. Домакините ще предложат много тематични дни, специални изненади и неустоими оферти.

Запознайте се с възможностите на Екшън Аквапарк и планирайте своето посещение, за да разнообразите Вашата лятна ваканция!

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията