Звездна разходка! Филип Киркоров показа на децата си родната Варна
Звездна разходка! Филип Киркоров показа на децата си родната Варна
Slide
Slide
Slide
Slide

Варна. Кралят на руската естрада Филип Киркоров, който е родом от Варна, показа на децата си Алла-Виктория (8 г.) и Мартин (7 г.) родния си град.

Тримата направиха самостоятелна разходка, която започна от Катедралата „Свето Успение Богородично“, премина през Морската градина, Летния театър и приключи на плажа. В центъра на града – до фонтаните, Филип показа на децата си стара снимка, направена на това място, на която той е бил на техните години.

На снимката звездата на руската музика е бил с майка си и неговата леля. По-късно той се забавлява като деца заедно с Алла-Виктория и Мартин.

Качиха се на блъскащи колички, стреляха по мишени, возиха се на влакчета в Луна парка и опитаха от почти всички атракциите в Морската градина.

Алла-Виктория си купи захарно петле, а през цялото време Киркоров говори с любов за своя роден град и родина. Разходката, която има силен рекламен ефект за Варна, бе излъчена в инстаграм профила на музикалната звезда, като стотици хиляди харесаха неговите включвания от всички градове, където той има концерти у нас. Мнозина руснаци, които не са били в страната ни, останаха впечатлени от красивата природа и забележителности, които Филип Киркоров показа от родния си град и от останалите места у нас. 

Филип Киркоров в София

На 14 юни в Летния театър от 21 часа е концертът на Киркоров във Варна.

Сподели публикацията