Slide
Slide

Варна. Кралят на руската естрада Филип Киркоров, който е родом от Варна, показа на децата си Алла-Виктория (8 г.) и Мартин (7 г.) родния си град.

Тримата направиха самостоятелна разходка, която започна от Катедралата „Свето Успение Богородично“, премина през Морската градина, Летния театър и приключи на плажа. В центъра на града – до фонтаните, Филип показа на децата си стара снимка, направена на това място, на която той е бил на техните години.

На снимката звездата на руската музика е бил с майка си и неговата леля. По-късно той се забавлява като деца заедно с Алла-Виктория и Мартин.

Качиха се на блъскащи колички, стреляха по мишени, возиха се на влакчета в Луна парка и опитаха от почти всички атракциите в Морската градина.

Алла-Виктория си купи захарно петле, а през цялото време Киркоров говори с любов за своя роден град и родина. Разходката, която има силен рекламен ефект за Варна, бе излъчена в инстаграм профила на музикалната звезда, като стотици хиляди харесаха неговите включвания от всички градове, където той има концерти у нас. Мнозина руснаци, които не са били в страната ни, останаха впечатлени от красивата природа и забележителности, които Филип Киркоров показа от родния си град и от останалите места у нас. 

Филип Киркоров в София

На 14 юни в Летния театър от 21 часа е концертът на Киркоров във Варна.

Сподели публикацията