Виена, снимка Руслан Йорданов
Slide
Slide

София. Министерство на туризма на България, съвместно със Службата по търговско-икономически въпроси към Посолството на България във Виена, планира да организира В2В среща между представители на австрийски медии и туроператори, работещи на пазар България, с представители на българския туристически бизнес, ориентиран към австрийския пазар.

Инициативата е във връзка с подготовката на сезон Лято 2022 година, с оглед необходимостта от предприемане на активни действия с цел привличане на повече туристи, които да изберат България за летния си отдих, отчитайки и важността на австрийския пазар за страната ни, както и потенциалът, който той има по отношение развитието и на редица специализирани форми на туризъм, съобщиха от Министерството на туризма за Bgtourism.bg.

Срещата има за цел да представи възможностите на страната ни за развитие на разнообразни специализирани форми на туризъм, да се презентират новостите в качествения български туристически продукт, особено сега, след дългата пауза от над две години, в които международното туристическо изложение Ferien във Виена, Австрия не се проведе присъствено.

В2В срещата ще се състои на 27 април /сряда / от 18:00 часа в хотел „Интерконтинентал“, Виена, Австрия.

Към момента участие от българска страна са заявили к.к. Албена и туроператорските фирми „Темпора Травъл ЕООД“, „Тандем Травел ООД“, „Улпия Турс ООД“. Припомняме Ви, че през последните години повече авиокомпании изпълняват полети между България и Австрия, като това дава възможност не само много сънародници да посещават Виена и топ дестинациите в Алпийската държава, но и да привлечем платежоспособни туристи.

От австрийска страна покани са получили редица водещи специализирани медии в областта на туризма, както и водещи представители на туристическия бизнес, работещи и имащи интерес към туристическа дестинация България, развиваща множество форми на туризъм през цялата година и предлагаща качествен туристически продукт за австрийските туристи.

Сподели публикацията