Журито на първото у нас национално състезание за най-млад аниматор в България
Slide
Slide

В хотел Интернационал се проведе първото национално състезание за най-млад хотелиер и за най-млад аниматор. „С такива деца – бъдещето на туризма е светло!“, категоричен е Илин Димитров.

Златни пясъци. В курорта Златни пясъци бе учредена Асоциация на Аниматорите в България, съобщи избраният за председател Илин Димитров. целта й у нас да развиваме младите таланти и да помага на училищата, които желаят да развиват тази дейност.

„Каквото да кажа ще е малко и недостатъчно. Анимацията трябва да се изживее и почувства….. Перфектна организация, невероятна атмосфера, прекрасни ученици, авторски анимационни програми – 7 часа анимация и 11 училища.
Всичките млади, красиви, мотивирани. С такива деца – бъдещето на туризма е светло!“, заяви Илин Димитров.

Илин Димитров

„Поговорих си с много от тях и директорките им, повечето искат да продължат образованието си в сферата на туризма и Колежа по Туризъм и ИУ Варна са идеални за тази цел.
Такива събития са прекрасна възможност за задълбочаване на връзките между училищата и университетите.

Всички бяха безкрайно любопитни относно програмите и какво се учи. Много, много, много щастлив съм от видяното и преживяно. Надявам се да стане ежегодно събитие с още повече участници, за да може да стигнем до все повече млади аниматори“, добави Димитров.

 

Сподели публикацията