Slide
Slide

Св. Св. Константин и Елена. Модерният термален комплекс в курорта Св. Св. Константин и Елена – AQUAHOUSE Thermal & Beach, за трета поредна година ще бъде част от инициативата Акватон, с която се отбелязва Международния ден на водния фитнес.

Акватон е 3-часов воден маратон, който набира все по-голяма популярност по света. Той се провежда от 8 години, а през 2019 г. в него взеха участие 80 държави с над 280 локации. Комплексът край Варна е първият у нас, който се включи в проявата.
Целта на Акватон е да популяризира спортуването във вода и да изрази съпричастност към благотворителна кауза. В осмото издание на Worldwide Aquathon Day и трето за страната ни, домакините ще организират и дарение към каузата Ангели на Гого.

Програма:
09:00ч – Официално откриване с КПС „Торпедо“ /синхронно плуване/
09:10ч – Водна гимнастика с Рори Филипова
10:00ч – Аква аеробика с Венета Янкова
11:00ч – Аква зумба с Диан Фурчев

Програмата е безплатна за гостите на комплекса във Водна и Термална зона на 14.11.2020 г. и ще се проведе във въшния басейн – при добри метеорологични условия, или в закрития басейн във Водната зона на комплекса.

По 3.00 лв от всяка входна такса на 14.11.2020 г. ще бъдат дарени в подкрепа на благотворителната кауза.

Повече информация за събитието и инструкторите можете да видите тук >> http://bit.ly/Aquathon2020

Най-важните новини от туризма в България тук

Разгледайте възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – доказан, актуален, авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията