Slide
Slide

По повод 12 октомври – Ден на българската община ученици от 8 клас от ПЗГ“Климент Арк.Тимирязев“ заедно със своя класен ръководител г-жа Теменужка Габракова посетиха кметския кабинет. Кметът на община Каварна г-жа Нина Ставрева тържествено връчи кметската огърлица на Васил Димитров, който зае кметското място за един час, а след това го запозна и с работния процес.
Първата заповед на дублиращия кмет Васил Димитров бе издаване във връзка с осигуряване на безопасността на децата и учениците от Община Каварна.


Заедно със своите съученици Димитров и г-жа Ставрева обсъдиха и настоящите проблеми, които са на дневен ред в Общината.
Ученици от СУ“Стефан Караджа“ , НУ“Братя Миладинови“ и клуб“Журналист“ към Център за подкрепа на личностното развитие –ОДК също посетиха и разгледаха общинска администрация . В заседателната зала специално за тях бе прожектирана презентация за развитието на туризма в Общината, която бе водена от зам.кмета Йордан Йорданов.
Община Каварна отвори врати и за най-малките жители на града. Деца от ДГ“Радост“ и ДГ“Здравец“ бяха специални гости. Г-жа Нина Ставрева им показа кметската огърлица, герба и печата на Общината .
На всички посетители г-жа Ставрева подари книга за Каварна и сувенири.
В Деня на отворените врати общинска администрация посетиха повече от 300 деца и граждани.

  • Харесай страницата на BGtourism.BG и във фейсбук ТУК, за да научавате по-бързо новините ни!
  • Изпращайте снимки и информация на office@bgtourism.bg по всяко време!
Сподели публикацията