Slide
Slide

Добрич. В края на миналата седмица приключи обявения от Община Добрич фото-конкурс „Любими места в Добрич“. Събитието предизвика интерес сред добричлии, които изпратиха много интересни снимки. Общо в конкурса взеха участие 45 души, много от тях с няколко снимки. Сред любимите си места добричлии най-често посочваха градски парк „Свети Георги“, Центъра за защита на природата и животните, АЕМО „Стария Добрич“, Розариума, фонтаните на Добрич, градинки около паметници или от междублоково пространство и друго.

След дълъг спор доста затрудненото в избора си жури определи за победители Цветомир Дачев, Ангел Радилов и Любомир Неделчев, които ще получат ваучер от 100 лева от „Mr. Bricolage“ Добрич. С поощрителни награди ще бъдат отличени Павлина Живкова и Ивелина Стоянова. Кметът на Добрич ще връчи наградите на победителите в понеделник – 16.08.2021 г. от 11 ч. в Малката зала на Общината.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube, TikTok

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията