Slide
Slide

Пет хотела с близо 2 000 стаи, разположени в две от най-популярните дестинации на родното Черноморие – Слънчев бряг и Обзор, ще станат част от портфолиото на Hyatt Inclusive Collection догодина

София. Hyatt Hotels Corporation обяви плановете си за разширяване на Hyatt Inclusive Collection – новото глобално портфолио на веригата, съсредоточено във ваканционния сегмент, с пет all-inclusive хотела в България. По-малко от година следпридобиването на Apple Leisure Group (ALG), водеща платформа за управление на брандирани курортни хотели, Hyatt продължава да укрепва лидерската си позиция в луксозния all-inclusive туристически сегмент. Планираното разширяванедопълнително демонстрира силата и репутацията на all-inclusive брандове на Hyatt, разраствайки се извън Америка с целпривличане на различни групи туристи, търсещи впечатляващи all-inclusive изживявания.

След съществено обновление, през 2023 г. и 2024 г. all-inclusive хотелите, управлявани от Тера Тур Сервиз ЕООД, ще отворят врати под брандовете Secrets Resorts & Spas, Dreams Resorts & Spas, Breathless Resorts & Spas и Alua Hotels & Resorts. Добавянето на петте крайбрежни курорта представлявапоредния важен етап в глобалната експанзия на бранда Hyatt и ще отбележи навлизането на Inclusive Collection в трета европейска страна след Испания и Гърция.

„Планираното привличане на тези нови хотели затвърждава бързото развитие на нашите брандове в европейските дестинации“, каза Хайме де ла Мата, старши вицепрезидент по развитието за EMEA в ALG. „Тези пет хотела ще представят по подходящ начин нашите брандове в дестинация, която бързо набира популярност сред туристите от ключови пазари като Обединеното кралство, Германия и Чехия.“ За повече информация посетете www.algdevelopment.com.

Вече познатото в Америка и Европа неповторимо изживяване, характерно за Secrets Resorts & Spas, Dreams Resorts & Spas, Breathless Resorts & Spas и Alua Hotels & Resorts, ще отличи разположените на първа линия в Слънчев бряг и Обзор пет allinclusive хотела, затвърждавайки имиджа на България като еднанай-добрите плажни дестинации в Европа.

След реновация четири от хотелите ще бъдат отворени под новите брандове през лятото на 2023 г., а петият се очаква да отвори врати през 2024 г. Имотите включват:

1. Secrets Sunny Beach Resort & Spa – Разположен в Слънчев бряг на границата със Свети Влас, след ребрандиране и проект за обновяване ще продължи да посреща, както и досега, само гости, навършили 18 години (adults only) в своите 335 стаи.

2. Dreams Sunny Beach Resort & Spa – Разположен в непосредствена близост до Secrets Sunny Beach Resort & Spa, хотелът разполага с 597 стаи и ще се погрижи за семейния сегмент от висок клас.

3. Alua Resort Helios BayХотелът предлага 318 стаи в идеална среда за семейства, двойки и групи, търсещи ваканция в спокойна и ексклузивна атмосфера на първа линия на плажа в Обзор.

4. Alua Sun Helios Beach Със своите 191 стаи, хотелът, разположен на морския бряг в Обзор, ще предлага първокласен ол инклузив продукт и превъзходни съоръжения на открито..

5. Breathless Resort & Spa – Разположен в центъра на Слънчев бряг, хотелът разполага с 395 стаи и ще отвори врати след внушителен проект за обновяване, който се очаква да приключи през 2024 г.

„Развълнувани сме, че успяхме да привлечем брандовете от Inclusive Collection на Hyatt в България и така да затвърдим Българското Черноморие като привлекателна ваканционна дестинация с непрекъснато нарастваща популярност. С това партньорство ще можем да представим най-високото качество на all-inclusive продуктa на взискателните български и чуждестранни гости. Радваме се, че работим с опитен и иновативен партньор, който ще ни помогне да развием още нашите хотели в страната“, каза Лъчезар Тодоров, изпълнителен директор на Тера Тур Сервиз ЕООД.

Тера Тур Сервиз и Hyatt си сътрудничат успешно от откриването на Hyatt Regency Sofia през 2020 г.. Сега имаме удоволствието да работим с тях по ре-брандирането на тези пет знакови черноморски хотела и така да предоставим колекцията Inclusive на досегашните гости, членовете на World of Hyatt и новите потребители“, каза Такуя Аояма, вицепрезидент по развитието, EAME, Hyatt.

Членовете на World of Hyatt вече могат да се насладят на предимствата на програмата, включително печелене и осребряване на точки, в луксозните курорти Inclusive Collection в дестинации като Мексико, Коста Рика, Колумбия и Карибите. Очаква се курортите Inclusive Collection в Европа да се включатв World of Hyatt до края на 2022 г.За да научите повече за all-inclusive брандовете, които се присъединяват към World of Hyatt, и как гостите и членовете могат да започнат да печелят иосребряват точки в участващите курорти, може да посетите hyatt.com/newbrands.

Сподели публикацията