Slide
Slide

Бургас. Организаторите на Burgas Business Awards продължават с представянето на участниците на първото издание на събитието. Припомняме Ви, че церемонията е на 14 април в хотел „България“ в Бургас, а медиен партньор е Bgtourism.bg. В подкатегориите „Туристически атракцион“, „Бутикови хотели“ и „Ресторанти“ организаторите продължават да представят най-успешните бизнеси, които са получили номинации и ще бъдат оценени от специално жури.

Замъкът „Влюбени във вятъра“

Той е единственият новопостроен замък в Европа и обявен е за архитектурно чудо от A’Design Awards – Италия, включен в Топ 3 на „Най-красивите замъци в Европа“.  Носител е на много международни награди както за архитектура, така и  за туризъм. През 2021 година е награден за най-добра Европейска семейна атракция.

Замъкът е изграден в приказен стил и привлича хиляди туристи от целия свят. С прекрасният си парк, красивите си езера и множеството допълнителни атракции се е превърнал в любимо място не само за ежедневен отдих, но и за семейни празници, фирмени партита и филмови и музикални продукции.

Burgas Business Awards представя два от най-успешните хотелски комплекса

Истинската магия на замъка, обаче се крие в неговото построяване. Построен е от един човек – неговият любезен домакин Георги Тумпалов, който сам с помощта на още няколко души, в продължение на над 25 години, изгражда камък по камък своята детска мечта. Той е многократен републикански и вице световен  шампион по класическа борба, носител на два рицарски ордена. За своят изключителен принос в архитектурната история на Европа е награден от краля на Белгия с ордена на Леополд II, наричан „Кралят Строител на Европа“.

Неговият талант,  трудолюбие и упорство десетилетия да преследва детската си мечта са вдъхновили много хора да променят живота си, да повярват в силите си и да последват неговият пример.

Замъкът „Влюбен във вятъра“ е най-посещаваният туристически обект в България и работи целогодишно.

„Сънсет Аквапарк Поморие“

„Сънсет Аквапарк“ е нов и атрактивен комплекс за водни забавления. 32-те водни пързалки го поставят на лидерската позиция по брой съоръжения сред водните паркове в Европа.

Разположен е в непосредствена близост до хотелски комплекс „Сънсет Ризорт“, в началото на град Поморие. Аквапаркът отваря врати за първи път на 20.07.2016 година, като основната му дейност е да предоставя атрактивна база за забавление на посетителите.

Обектът разполага с ресторант, барове за коктейли и сладоледи и магазин. Пързалките са от най-модерен тип, изключително сигурни и надеждни. Произведени от ARIHANT, най-утвърдената в световен мащаб фирма, с действащи над 15 000 съоръжения.

Бутикова вила „Сий Сенс“

Бутиковата вила „Сий Сенс“, се намира на брега на морето в Созопол и се отличава с нетипичния за Черноморието ни гръцки стил на архитектура със заоблени ъгли. Вилата е изцяло с лице към морето, с инфинити басейн, решен в бял цвят с морска вода. Интериорът посреща гости в бял цвят, изцяло обзаведен с естествени материали. Детайлите са създадени с  изключителна прецизност , създаващи лукс и уют.

Тук можете да насладите на усещането за безметежност по всяко време на денонощието и през всеки сезон. През лятото, можете да се спуснете до плажа, за да попивате слънчевите ласки и да се къпете в морето. През останалите сезони усетете уединението и тишината  сред уютна и комфортна обстановка.

Ето кои морски хотели ще блеснат на Burgas Business Awards

Вила „Променаде“

Вила „Променаде“ е елегантна архитектурна забележителност, паметник на културата превърнала се в уникален и търсен туристически обект. Вилата е място за настаняване с архитектурно оформление в духа на френското течение “ Ар Нуво“Разположена е в центъра на Бургас, в Морската градина, пред входа на Централния плаж, до самия морски бряг.

Вила „Променаде“ е място за настаняване, категоризирано с 5 звездиЗа удобството на своите гости вила „Променаде“ предлага  сауна, фитнес, оборудвана кухня и външен двор. Гостите ще се насладят на грациозността и интимно-кокетния характер на вилата, вдъхновен от интериорния дизайн в стил „стиле флореале“.  Гостите ще открият съчетанието от място за отдих и работен кът декорирани с  авторски произведения на изкуството (пластики и живопис). Атмосферата на френския сецесион е пресъздадена чрез мебели от естествени материали с авторски дизайнМаксималният капацитет на вила  “ Променаде“  е  10 човека, което е прави изключително подходяща за почивка, тийм билдинг и  бизнес презентации.

Хотел „ММ БУТИК“

„ММ БУТИК“ хотел (бивш х-л „АТАГЕН“) е разположен в централна градска част на Бургас. Удобната локация на хотела позволява лесен достъп до всички административни здания и културни точки в града. Стаите на хотела са съчетание между стилен дизайн, уют и изисканост, комфортно обзаведени и оборудвани за Вашия приятен престой.

Допълнителните услуги, на които можете да се насладите по време на престоя си са: спа кът, фитнес, конферентна зала. В състава на хотел „ММ БУТИК“ е включен стилен и комфортно обзаведен ресторант  с лятна градина. За провеждане на бизнес срещи, семинари, презентации, обучения или делови срещи хотелът разполага с модерно оборудвана конферентна зала с капацитет 50 места. Хотелът предлага отлични условия както за бизнес посещения и командировки така и за вашата семейна почивка.

„Док 5″

DOCK 5 е първият по рода си градски ресторант в Бургас. Заведението, характерно с красивата си панорама към Бургаския залив и се намира в реновираната пристанищна зона на Бургас, само на няколко крачки от морето.

Локацията му, а и не само, го прави едно от любимите места за посещения на бургазлии.

DOCK 5 e отличен, елегантен ресторант, идеален за обяд и вечеря, обслужващ прилична гама от внимателно изработени и поднесени  небрежни ястия в  съвременна обстановка, в съчетание с модерен, опростен дизайн.

Менюто включва чисти и прости вкусове на Средиземноморието и местната черноморска кухня. С големите си прозорци, високи тавани и отворени помещения заведението получава не само своята градска динамика, но и се свързва гениално с околната крайбрежна среда.

Интересно и модерно място с уникален характер и релаксираща атмосфера.

„Мейсънс“

Ресторант „Мейсънс“ се слави с перфектната си кухня, разнообразен бар, уютна обстановка и добро обслужване, но това са са само малка част от това, което екипът на едно от най-квалитетните заведения в Бургас, е подготвил за своите клиенти. Обслужването винаги е от най-високо ниво, както и качеството на предлагания асортимент.

Ресторантът редовно получава високи отзиви от своите посетители, не само в Бургас, но и в столицата, където също обслужва клиенти.

Обектът ежедневно обогатява менюто си, а клиентите имат възможност за онлайн доставка не само в града, но и в част от бургаските квартали.

Сподели публикацията