Slide
Slide

Варна. Един от акцентите на предстоящото туристическо изложение „Туризъм Експо – Дестинация Варна“ ще е гостуването на пътуващия рок музей на бившия кмет на Каварна Цонко Цонев, съобщава „24 часа“. Експозицията ще може да бъде видяна от всички участници и посетители на изложението, което ще се проведе от 18 до 20 ноември. В уникалната сбирка на музея има десетки артефакти. Голямата част от реликвите са от личната колекция на Кметъла, подарена му от големите звезди в рока, гостували в Каварна. Сред тях са китари с автографи, подложка на барабан, макет на паметника на Рони Джеймс Дио, златната плоча Burn на Deep Purple с подпис на Глен Хюз, златен диск с автографи от култовите брадати тексасци ZZ Top и др.

Новите модели в туризма в условията на коронапандемията ще обсъждат представителите на туристическия сектор по време на четвъртото издание на изложението. Тази година обаче домакин на събитието ще бъде хотел Черно море. Организатори на предстоящото издание на туристическо експо са община Варна, Регионалната асоциация на ресторантьорите и хотелиерите и агенцията за маркетингови комуникации ProVox. Национална информационна агенция bgtourism.bg е медиен партньор. Основна тема в новото издание на туристическия форум ще бъде „Новите бизнес модели в туризма по време на пандемия. И още за туризма в ново време“.

Най-важните новини от туризма в България тук

Разгледайте възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – доказан, актуален, авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията