Slide
Slide

Ню Йорк. 50 000 долара на нощ ще струва настаняването в апартамента на 59-ия етаж в новия Manhattan Sky Suite на Park Hyatt в Ню Йорк, съобщи CNN. Гледката от най-високия хотелски апартамент в Сентрал парк е невероятна, споделят домакините, които представиха апартамента тази седмица.

Той се простира на 4 200 кв. фута на луксозната жилищна кула One57 и е с опция за наемане поне за седем дни.

Това означава, че гостите на апартамента, който е с три спални, ще трябва да се бръкнат с $350 000.

Апартаментът разполага с 4 бани, частен асансьор, трапезария с 10 места, кът за закуска и пълна кухня с професионални уреди Miele.
Прозорците в Големия салон, които са от пода до тавана, позволяват на гостите да се насладят на уникалната панорамна гледка към Сентрал парк, където есента в мегаполиса е нарисувала красива и шарена картина.
Съвременният интериор на Jeffrey Beers International включва оригинални творби на художници, включително Джеймс Нарес и Андишех Авини. В цената от $350 000 е включено не само настаняване, но и закуска, спа процедури и трансфери до летището с хеликоптер до шестима гости.

Гостите ще имат на свое разположение иконом и личен готвач, както и достъп до всички съоръжения и удобства на Park Hyatt New York.

Снимки Park Hyatt
Сподели публикацията