Slide
Slide

Варна. В България за първи път днес бе отбелязан Световният ден на водния фитнес – Акватон. По света той се отбелязва в 80 държави, като у нас бе организиран 3-часов маратон в топлите минерални басейни на AQUAHOUSE Thermal & Beach в курорта Св. Св. Константин и Елена. Първата проява, с която започна да се отбелязва този ден в България, бе открита от момичетат от клуба по водни спортове Торпедо (гр. Варна) с треньор Галина Андонова. Състезателките по артистично плуване внесоха много финес, чар, елегантни движения и емоция с оригиналните си композиции в програмата.

Градусът на настроението с много музика и танци повдигнаха топ инструкторите по Аквазумба Стоян Стоянов и Диян Христов. Полезна водна аеробика в прекрасния съботен ден поднесе на гостите на Аквахаус Мария Попадийна.

Инструкторът по Аквазумба от Добрич Стоян Стоянов показа най-новите и интересни упражнения за участниците в проявата

Специално за събитието имаше любители на водния фитнес,  които бяха дошли от София, Русе, Добрич, Бургас и други градове. Чужденците, които в съботния ден бяха решили да посетят термалния комплекс, останаха впечатлени от проявата и поздравиха домакините за чудесната организация и настроение, което са създали.

  • Харесай страницата на BGtourism.BG и във фейсбук ТУК, за да научавате по-бързо новините ни!
  • Изпращайте снимки и информация на office@bgtourism.bg по всяко време!
Сподели публикацията