Slide
Slide

Варна. Най-актуалните продукти и услуги за къмпинг, караванинг и свободно време ще бъдат представени във Варна този уикенд в рамките на изложението Къмпинг и Каваранинг Експо 2022. Събитието ще се проведе на паркинга пред Varna Mall от 13 до 15 май и е абсолютно безплатно за варненци и гостите на морската столица.

На Къмпинг и Караванинг Експо 2022 за първи път във Варна ще бъдат представени нови модели кемпери на водещи марки в бранша, сред които: Hymer, Laika, Volkswagen и др. Дебют сред изложителите правят произведените в Добрич ремаркета и каравани ипредставителите за България на товарни бусове и шаси кабини от марката GAZelle.

Тематичните уикенди в Бургас продължават с “Дни на хотелите” от 13 до 15 май

Всеки посетител ще може да получи копие от новия Къмпинг пътеводител на България за 2022 г. На изложението ще могат да се разгледат нови модели палатки, оборудване за офроуд и къмпинг туризъм, включително покривни палатки, туристически столове и маси, дрехи и аксесоари за къмпинг и спортове на открито, приключенска литература и много др.

Вече е традиция част от Къмпинг и Караванинг Експо да бъде представянето на автомобили за туризъм и свободно време – Peugeot, Citroen, Volkswagen и др.

В морската столица ще бъдат представени още лодки, двигатели за лодки и аксесоари, които могат да направят морската почивка или приключение по-комфортни и незабравими.  Сред изложителите ще бъдат и к.к. „Албена“ и Община Варна.

Една от изненадите на събитието е томбола с много награди. Сред тях са 50 двойни билета за кино, осигурени от Varna Mall и голямата награда – нощувка в къмпинг „Къпиновски манастир“ за двама възрастни. Късметлиите, ще имат удоволствието да гостуват с палатка, кемпер или каравана в един от най-добрите къмпинги в България. Тегленето на печелившите ще се проведе в последния ден на изложението – 15 май, неделя. Участието в томболата не е свързано с покупка.

Повече за изложението: www.expo.camping.bg

Събитие във фейсбук: https://www.facebook.com/events/474172627789108/

Организатор на Къмпинг и Караванинг Експо е Camping.bg, а медийни партньори са: Българско национално радио, списание Explorer, уебпортал Bgtourism.bg, OFFroad-Bulgaria, auto motor und sport България и Autobox.bg.

Сподели публикацията