Slide
Slide

Кранево. Първото морско тенис приключение на организаторите на семейната и СПА тенис верига Weekend tour вече е отворено за регистрации. В почивните дни – 5-8 май, те ще организират Therma Village Open I 2022 в Кранево. Осигурени са специални места в любимия на участници и туристи петзвезден хотел Therma Eco Village с тенис корт с гледка към морето. Но в този дълъг, дълъг уикенд те очакват и още няколко неустоими екстри… Виж какви.

Когато тенис кортът ухае на море…

В Therma Village Open I 2022 ще се проведат турнири на сингъл мъже, сингъл жени, двойки мъже и смесени двойки. Но турнирът ще бъде малко по-различен – с двойна квалификация и поне 4 срещи за всеки от участниците за максимум емоции. Ще се наслаждават на цели два дни квалификации, както и утешителен турнир.

Подробна схема на турнира ще бъде обявена до дни и налична в описанието на Therma Village Open I 2022 в календара.

Друга изненадата е, че мястото е наистина красиво и удоволствието от играта е още по-голямо. А ако искате и Вие да изненадате като спечелите купата, потренирайте здраво, имате още време.

Домакините няма Ви учудят с факта, че са приготвили развлечения и за семейството и приятелите Ви. Но вижте колко необичайни са те този път.

Therma Village Open I 2022

Therma Village Open I 2022 – събитието с толкова много възможности…

Изкушенията за теб, твоята половинка, децата и приятелите и този път са впечатляващи. Изберете си заедно на какво още ще се насладите по време на дългата си активна почивка.

Зимна пързалка – с инструктор

Да си на море в слънчеви дни, но да имаш подръка и зимна пързалка? Therma Eco Village е единственото място в България, където можете да имаш всичко, едновременно. Зимната пързалка е огромна и е страхотно място за забавления, дори когато вече сме на лятна вълна.

Но всички специални гости и участници в Therma Village Open I 2022 могат да получат не само достъп до пързалката, а и занимание с инструктор.

Therma Village Open I 2022
Първи стъпки в тениса за децата

Приготвен е специален урок за начинаещи с Tennis Ninja Bulgaria– тенис бранд с кауза. Часът е насочен към деца между 5 и 10 години. Те ще научат основните правила и техники в тениса. Така ще им е по-приятно да викат за Вас, докато играеш в Therma Village Open I 2022. Така ще се даде шанс да придобият вкус към играта, така че нищо чудно скоро да грабнат купата от ръцете Ви!

Therma Village Open I 2022
Креативна детска анимация с тематични работилници

Осигурени са и допълнителни занимания за малчуганите – анимацията за тях включва работилнички за сръчни ръце и детска дискотека за малките танцьори.

Хотелски лукс за пълен релакс

Сигурно и Вие вече обичате хотел Therma Eco Village – има причини да се връщате тук отново и отново. Ако не сти идвали никога, ето какво да очаквате в него:

    • класни ресторанти и уютни барове;
    • частен плаж;
    • открит олимпийски басейн;
    • закрит минерален басейн;
    • водна пързалка;
    • игрища за волейбол и баскетбол;
    • СПА зона с много възможности за релаксиращи и разкрасителни процедури като криосауна, душ Виши, магнитотерапия, дълбока осцилация, луга и калолечение, подводен масаж, аквафитнес и др.
Therma Village Open I 2022
Забележителностите наоколо

В радиус от 20 километра край Кранево има толкова вълнуващи места за разглеждане, че със сигурност ще се изкушите да организирате незабравима семейна екскурзия. Можете заедно да похапнете пресни миди във ферма „Дълбока“ или да търсите трюфели от плантацията край Оброчище; да разгледате двореца и ботаническата градина в Балчик; да се потопите в миналото на нос Калиакра или Аладжа манастир; да видите представление на Делфинариума във Варна…

Ако искате да останете и след турнира, за да се насладите изцяло на околностите, можете без проблем да удължите резервацията си в хотела.

Програма, цени и регистрация

Разгледай подробностите около програмата, преференциалните цени и регистрацията за Therma Village Open I 2022 в описанието на събитието. Побързайте да се регистрирате, местата са ограничени.

Сподели публикацията