Slide
Slide

София. 5-звезден хотел в София с чудна гледка значително сваля цената си за инициативата Нощта на хотелите. Става въпрос за Sense Hotel Sofia, където тази вечер гостите търкат чаршафите за близо 700 лева за нощувка, установи репортерска проверка на BGtourism.BG. Хотелът е първият от петзвездните в проявата, която цели още повече да популяризира София като атрактивна и модерна туристическа дестинация. Sense Hotel Sofia е архитектурно произведение на изкуството, открояващо се сред градския пейзаж.

В Нощта на хотелите цената ще падне от близо 300 лева до 69 лева на стая, в която могат да се настанят двама души. Включена е и петзвездна закуска!

Четиризвездните ще посрещат гости на цени от 59 лева за стая, а тризвездните ще отворят врати за 39 лева. 4-звездните Витоша Парк хотел, Метрополитън, Земята и Хората Хотел & СПА са част от списъка на четиризведните столични хотели. Интересната инициативата „Нощ на хотелите“ се реализира на 28 септември. Имената на хотелите започнаха поетапно да се обявяват от днес, а резервациите ще стартират на 17-ти септември.

Припомняме Ви, че цената във всички хотели включва:

  • Нощувка за един или двама души и закуска на 28-ми септември в съответния хотел.
  • Безплатен достъп до Пешеходна обиколка – „Опознай София – централна градска част” (с предварителна резервация на този линк – очаквайте скоро линка)
  • Безплатен достъп до Регионалния Исторически Музей София и всички обекти включени в него (виж инфо тук)
  • Безплатен достъп до Зоологическа градина София
  • Безплатен достъп до Парк Врана (не е включен достъп до двореца)

„Събитието е с идеална цел – за популяризиране на София и превръщането й в още по атрактивна, разпознаваема, модерна и сигурна дестинация приемаща своите туристи с креативност и толерантност. И затова на 28-ми септември в знак благодарност към софиянци за тяхното гостоприемство към туристите, хотелите отварят своите врати срещу символична сума, а Столична община предоставят безплатен достъп до няколко забележителности и атракции. Вижте София, през очите на туриста! Бъдете гост в собствения си град! Изживейте една различна Нощ в квартала/града!“, споделят организаторите на „Нощ на хотелите“ – „Туристическа Академия“.

Сподели публикацията