Slide
Slide

Слънчев бряг. Туристи се гърчат и припадат на централната алея в най-големия курорт Слънчев бряг, след като се друсат с райски газ. За това съобщи свидетел, който е заснел видео от драматичната случка в самото начало на летния сезон, пише „Флагман“. Инцидентът е станал на 8 юни в 01.03 часа. Заснетият на клипа турист припада на централната алея в курортния комплекс.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=YEmeZtiO–g

На кадрите на преден план се вижда жена със закачен на гърба зелен балон, вероятно с райски газ. Към края на видеото тя се отдалечава от сцената. В центъра на случващото се обаче са трима туристи – единият е припаднал на земята и се гърчи, другият опитва да помогне на приятеля си, а третият е прав на заден план и се залива от смях – типичен за райския газ ефект е еуфорията и затова той се нарича още „Газ на смеха”.

Не е ясно какво се случва с туриста след видеото и какво е състоянието му днес. Ясно е обаче едно – райският газ, който се продава в Слънчев бряг от няколко години като последна атракция след търсещите евтин алкохол и силни усещания туристи, е очевидно опасен.

Сподели публикацията